Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Între speranţele de viitor şi cele de prezent. Mai ales de prezent. "Sunt două lucruri diferite, bugetul de salarii și prestația din teren"

Între speranţele de viitor şi cele de prezent. Mai ales de prezent.
Comentează 0

UTA va aborda partea secundă a sezonului cu 6 noutăţi: D. Lazăr, Roșca, Petra, Buia, A. Iuga şi Popa. „Suntem mulțumiți de lot, chiar dacă nu avem dubluri chiar pe toate posturile. Am făcut și unele improvizații unde nu am avut dublură, în caz de nevoie îi avem la dispoziție pe toți băieții care au făcut pregătirea cu noi. Toată lumea s-a pregătit foarte bine, sperăm să se vadă acest lucru începând chiar de la meciul de sâmbătă. 

Clubul UTA a mai trecut prin astfel de perioade, în care bugetul și implicit salariile jucătorilor nu au fost foarte mari. Și, totuși, au fost rezultate bune, echipa a fost foarte aproape de promovare în două rânduri. De fapt, cel puțin de la începutul acestui nou proiect, doar în toamnă s-a ieșit din tipar, iar acum s-a revenit la un nivel de salarizare normal pentru Liga 2-a. Așadar, din punctul meu de vedere sunt două lucruri diferite, bugetul de salarii și prestația din teren. Sigur, câteodată au legătură, dar nu cred că și acum, în situația din acest an de la UTA”, susține  antrenorul Cristian Todea.

„Bătrâna Doamnă” debutează în noua formulă contra celor de la Academia Clinceni, sâmbătă, de la ora 11, pe arena „Otto Greffner”. Meciul contează pentru etapa cu numărul 22 al Ligii a II-a la fotbal.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite