Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Interviu cu Oana Dragu, 16 ani, Miss Arad 2016

Interviu cu Oana Dragu, 16 ani, Miss Arad 2016
Comentează 2

Î - Când și unde va avea loc preselecția de anul acesta a concursului Miss Arad?

O. D. - Preselecția concursului "Miss Arad" va avea loc in data de 9 Iunie la Hotel Best Western Central din județul Arad, începând cu orele 17:00.

Î- Cum a fost pentru tine experiența Miss Arad?

O. D. - Experiența Miss Arad, in primul rând, a reprezentat o provocare care s-a concretizat într-una din cele mai frumoase reușite ale mele. Cu siguranța ca îmi voi aduce aminte mereu de fiecare etapa specială a concursului.

Î. - Cum s-a schimbat viața ta după câștigarea concursului?

O. D. - Cel mai important, acest concurs mi-a oferit mult mai multă încredere in mine și m-a făcut sa fiu mult mai stăpâna pe calitățile mele. Astfel că, viața mea s-a schimbat într-un mod plăcut și m-a determinat să-mi urmez mai departe toate visurile.

Î. - Ce sfat le-ai da fetelor care încă nu s-au hotărât să participle la preselecția de vineri?

O. D. - De obicei, foarte multe fete frumoase nu participa la un astfel de concurs, deoarece le este teama de un eșec; însă fiecare trebuie sa se gândească ca dacă nu are curaj sa riște, nu va știi niciodată dacă ar putut sa câștige. Iar, până la urmă, este o experiența frumoasa din care oricum ai doar de câștigat. Astfel ca, încurajez domnișoarele cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani sa participe cu încredere și optimism la acest concurs.

Î. - Care a fost întrebarea pe care ai extras-o la finala concursului, și care a fost răspunsul tău?

O. D. - Eu am avut o întrebare care, consider eu, mi-a adus noroc în concurs și anume: "Ce calități ar trebui să aibă câștigătoarea concursului Miss Arad in viziunea ta?". Iar răspunsul meu a fost: "Pe lângă atuurile principale, adică frumusețea și inteligența, eu consider ca trebuie sa fie încrezătoare și să aibă acel ceva ce probabil restul concurentelor nu îl au".

Î. - Ce îți dorești să ți se întâmple frumos în viața ta, în continuare?

 O. D. - Deocamata mă bucur foarte mult că, prin intermediul concursului, am reușit să ajung în "lumea modeling-ului" și intenționez să urmez în continuare acest drum. Însă, pe viitor, pasiunea mea pentru desen mă atrage spre o carieră în domeniul designului.

Î. - Ce faci pentru îndeplinirea visurilor tale?

O. D. - De fiecare dată când am un vis, sunt foarte motivată să îl urmez. De exemplu, mi-am dorit foarte mult sa câștig concursul și am făcut multe "sacrificii" pana să ajung să fiu încoronată ca "Miss Arad 2016": am avut grijă mai mare la alimentație, am renunțat la dulciuri, am făcut mai mult sport, am renunțat la timpul meu liber în favoarea actvităților specifice pregatirii la concurs. Cu toate acestea, nu regret, deoarece in final, toate au fost in favoarea mea.  

A. R.

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite