Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

INTERVIU| Make-up artist Andreea Bila “Dăm tot ce e mai bun din noi pentru a transmite cursanților secretele meseriei”

Andreea Bila, make-up artist și fondatorul școlii de make-up "Noah Makeup Academy" ne povestește despre cursurile de machiaj pe care le predă, cum ajungi make-up artist și oportunitățile meseriei.

INTERVIU| Make-up artist Andreea Bila “Dăm tot ce e mai bun din noi pentru a transmite cursanților secretele meseriei”
Comentează 0

Cum se desfășoară un curs de make-up și cine poate să participe?

Poate participa oricine dorește să învețe tainele machiajului și nu numai.

Cursanții vor face cunoștință cu teoria culorilor, tehnica rusească a machiajului (diferită de cea europeană, așa numita “blending”) în care machiajele sunt elaborate, curate, iar trecerile de culori sunt fine. Vom învăța tehnica creionului, a acuarelei și tehnici ale produselor cremoase. De asemenea, multiple feluri de machiaj și diferite forme, astfel încât să le fie munca mai ușoară și cât mai adaptabilă pentru fiecare client în parte.

 

Care este durata unui curs și ce produse recomanzi cursanților?

Cursul se desfășoară pe o perioadă de 30 de zile și cuprinde 20 de ședințe.

Avem acreditare de la Ministerul Educației, aceasta fiind opțională.

"Noah Makeup Academy" este și colaborator al brandului francez Atelier Paris, iar în cadrul școlii, cursanții pot obține produse la preț mult mai redus. Produsele Atelier Paris sunt printre cele mai îndrăgite de pe piață. Cursurile și produsele le puteți găsi de asemenea la colaboratorii noștri la școlile din Timișoara, Oradea, Baia Mare și Constanța.

 

Cum ai ajuns să predai cursuri de make-up?

"Noah Makeup Academy" s-a născut dintr-un vis care a devenit realitate, am început această meserie din primul an de facultate, am urmat diferite cursuri, exhibiții de make-up, concursuri, seminarii, masterclass-uri și am ajuns ulterior să îmi îndeplinesc visul de a deveni trainer la propria mea școală. E un drum lung cu suișuri și coborâșuri, dar merită din plin.

 

Cât de ofertantă este piața din România pentru make-up artiștii aflați la început de drum? Care sunt șansele unui freelancer de a reuși în acest domeniu?

În România domeniul make-up-ului este în continuă dezvoltare, mă încântă faptul că apar talente noi. La finalul zilei tot ce contează este să știi să te vinzi, să lucrezi calitativ și să fii pretențios cu munca ta pentru că în felul acesta și clienta te va aprecia și îți va fi fidelă.

 

Poţi face make-up fără talent?

Aș putea spune că au trecut pragul școlii mele și persoane foarte talentate și mai puțin talentate, dar cele care au perseverat au ajuns și vor ajunge în continuare departe.

 

Care sunt cele mai mari satisfacții în acest domeniu?

Cea mai mare satisfacție a mea este că pot să dau mai departe tot ce am acumulat în toți acești ani și să văd progresul fiecărei cursante în parte. La fiecare curs nou pornit trebuie să recunosc că am emoții, chiar dacă am 3 ani de la înființarea școlii, am același entuziasm lună de lună. 

 

Ce le transmiți celor care se gândesc să participe la un curs de machiaj?

Am creat un ambient relaxant și plăcut pentru cursante. Cele care au participat și au absolvit, mereu își doresc să revină la noi pentru că ne atașăm tot timpul de cursanții noștri. Suntem o echipă bine închegată, în care fiecare își cunoaște rolul. Noi dăm tot ce e mai bun din noi pentru a transmite cât mai bine cursanților toate trucurile și secretele meseriei, ele învață de la noi, iar noi de la ele, cum să devenim traineri tot mai buni.

 

Care este cea mai mare greşeală pe care o fac femeile în machiajul de zi cu zi?

Cea mai mare problemă a femeilor consider că sunt sprâncenele. Mă bucur că în ultimii ani nu mai sunt la modă sprâncenele ștampilate, ci au luat o amploare spre natural.

De 13 ani execut dermopigmentare cu produse naturale și ce pot să spun este că prin tehnicile cu care lucrez, sprâncenele primesc un aspect natural și foarte plăcut. Este o metodă semipermanentă și are ca durată de 1 an, 1 an și jumătate, timp în care se absoarbe în piele fără nici un alt efect dăunător.

 

Contact 

Telefon: 0722 417 059

Facebook: Noah Makeup Academy

 

Galerie foto (6)


Scrie un comentariu

trimite