Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întâlnirea E.S. Kevin Hamilton, ambasadorul Ambasadorul Canadei în România cu primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă

Întâlnirea E.S. Kevin Hamilton, ambasadorul Ambasadorul Canadei în România cu primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă
Comentează 0

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a primit joi, 28 septembrie,  vizita Excelenţei Sale, Kevin Hamilton, Ambasadorul Canadei în România. Înaltul oaspete este prezent în Arad cu ocazia unui eveniment dedicat Acordului Econonomic Comerical și Cuprinzător U.E. – Canada. De altfel Acordul  „CETA” a fost şi subiectul central al întrevederii din această după-amiază.

”După o prezentare a situaţiei economice a Aradului, am discutat despre Acordul Economic şi Comercial Global dintre Uniunea Europeană şi Canada.  Documentul a fost în cele din urmă semnat duminică, spun asta având în vedere faptul că până să se ajungă la acest moment au fost negocieri tensionate şi chiar o anulare neaşteptată la începutul săptămânii trecute. Ne onorează faptul că Aradul a fost, după capitală, primul oraş pus pe agendă de Înaltul oficial în vederea prezentării beneficiilor CETA.”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Excelenţa sa, Kevin Hamilton a mărturisit că este pentru prima dată în Arad şi i-ar face mare plăcere să revină. Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar anul viitor.  

“I-am lansat o invitaţie Excelenţei Sale de a  participa  anul viitor la Târgul Industriei Arădene pe care intenţionăm să-l organizăm cu ocazia centenarului Marii Uniri.”a afirmat  Gheorghe Falcă.

 

 

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

 

                            

Galerie foto (51)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite