Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întâlnire la Arad cu Răzvan Burleanu, președinte al Federației Române de Fotbal

Întâlnire la Arad cu Răzvan Burleanu, președinte al Federației Române de Fotbal
Comentează 0


În această după -amiază, președintele FRF , Răzvan Burleanu,  a fost oaspetele Asociației Județene de Fotbal Arad.
După o ședință cu președinții cluburilor de liga a III-a din județul nostru, Răzvan Burleanu a acordat în exclusivitate, un scurt interviu , pentru ziarele ARQ.ro și Jurnalul Arădean.
Iată ce a declarat președintele FRF :
” În prima parte a acestei zile, cu ocazia vizitei mele la Arad , am acționat ca și președinte al federației, apoi ca și candidat la un nou mandat . Ziua a început cu participarea la înmânarea diplomelor de absolvire a cursului de Management sportiv, curs organizat de Universitatea de Vest Arad, după care am ” îmbrăcat haina de candidat”și am avut o întâlnire cu membri afiliați .
AJF Arad, condus de Adrian Lucaci se află în primele locuri din topul implicărilor în proiecte privind dezvoltarea fotbalului, începând cu evenimente rezervate copiilor, apoi juniorilor, Cupa satelor, Cupa străzilor, Campionatul de futsal, Cupa cartierelor, apoi, recent Cupa Firmelor, vor pătrunde în viitorul apropiat în circuitul național.
Întrebat fiind despre concluziile trase în discuțiile cu administrația locală, Răzvan Burleanu a declarat:
” Aradul se confruntă , într-adevăr , cu greutăți în cea ce privește stadioanele de fotbal , dar mai ales cu o infrastructură de acest gen. Mi s-a promis că în curând , orașul dumneavoastră va beneficia de un stadion modern și mi s-a promis , de asemenea, că Primăria va ajuta AJF-ul să amenajeze un teren sintetic de dimensiuni normale , mai ales că FRF, vine cu un sprijin constând în suma de 2 milioane de euro. Nu am detalii unde va fi amenajat aceste stadion, dar , primarul Gh. Falcă a promis că va găsi această locație ( N.R. , se pare că pe terenul viran de lângă Baza sportivă ICRTI).”
În disputa dumneavoastră cu Ionuț Lupescu pentru un viitor mandat la cârma FRF, dumneavoastră ați prezentat un program privind obiectivele pe care le aveți în vedere, iar Lupescu cu atacuri la persoana dumneavoastră. V-a deranjat?
” Nu cred că este corect, dar nici nu am putut să rămân pasiv. Eu și echipa mea , în perioada pe care am avut-o  până acum și, sperăm că și în viitorul mandat vom urmări nu neapărat rezultatele imediate . Această soluție nu are viabilitate. Vom acționa la toate nivelurile fotbalului românesc, copii, juniori, seniori,amatori, feminin, fotbal de sală, vom investi în aceste acțiuni pentru a clădi o bază puternică  pe care să se construiască cu migală , încet, încet performanța fotbalului. Îi vom  înlătura și-i vom ține la distanță pe prădătorii fotbalului românesc.”
Răzvan Burleanu va reveni în județul Arad, mai precis , la Chișineu -Criș unde va asista, pe data de 15 aprilie,  la meciurile  pentru copii din cadrul competiției  denumită Cupa ”Gillette”

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite