Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Inovație Medicală Românească în Nanotehnologie – de 1000 ori mai puternic decăt Vitamina C (P)

În sezonul rece sistemul imunitar este pus la încercare, și nu de puține ori se intamplă să răcim sau să ne simțim pur și simplu slăbiti, fără energie, într-o dispoziție mai proastă uneori fără motiv. Ce putem face pentru a ne ajuta organismul să atenueze aceste dispoziții și să facă față cu succes provocărilor exterioare?

Inovație Medicală Românească în Nanotehnologie – de 1000 ori mai puternic decăt Vitamina C (P)
Comentează 0

Teoria o știm cu toții: nutriționiștii recomandă consumul zilnic de fructe și legume, ceaiuri, fructe de pădure, sport sau mișcare zilnică. De multe ori însă nu "apucăm" să le punem în practică și pentru aceste situații de prevenție și întărire preventivă a organismului îți aducem în atenție o soluție ce folosește ultima tehnologie din domeniul medical: nanotehnologia și beneficiile pe care le au antioxidanții în organism. 

Nanotehnologia, cea mai nouă tehnologie folosită în domeniul sănătății

Cunoscută și sub denumirea de"stiinta viitorului", nanotehnologia reprezintă orice tehnologie al cărui rezultat final este de ordin nanometric (cele mai fine particule). În realitate nanotehnologia și inclusiv produsele realizate prin această metodă posedă proprietăți deosebit de benefice. 

Este și cazul antioxidantului Nanoxyn Alpha, un antioxidant puternic ce ajută eficient la păstrarea bunăstării organismului, produs dezvoltat prin nanotehnologie. Nanoxyn Alpha este un produs 100% natural și are la bază o formulă revoluționară, ce mizează pe absorbtia maximă și catalizarea efectelor benefice ale ingredientelor.  Mai mult de atât este singurul supliment alimentar care conține și livrează oxigen, iar beneficiile în acest caz sunt multiple și la nivelul tuturor organelor. 

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite