Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Începe şi caravana Ligii a III-a

Începe şi caravana Ligii a III-a
Comentează 1

În week-end se dă startul noii stagiuni din eşalonul 3. În seria a IV-a se regăsesc Naţional Sebiş, Gloria Lunca Teuz Cermei şi nou-promovata Şoimii Lipova.
..................................................................
În prima rundă, cu un lot schimbat în mare măsură (15 jucători noi!), şi cu aceeaşi dorinţă de a promova, Naţional Sebiş, antrenată acum de Alin Chiţa ncepe sezonul la Deva. „Cu tot respectul pentru toate formațiile, la Sebiș, ca și la celelalte cluburi unde am activat, am pus mereu pe primul plan jocul echipei mele și mai puțin ceea ce joacă adversarul. Dacă reușesc să implementez stilul de joc bazat pe posesie, dar și pressing în momentul în care nu avem mingea, ne putem bate cu oricine la acest nivel. Este clar că ne propunem să câștigăm vineri, să începem cu o victorie, pentru ca apoi să avem liniștea și moralul necesar de a pregăti etapele ce vin”, a declarat pentru sportarad.ro, Alin Chița.
................................................................. 

După un prim sezon dificil, la finalul căruia s-a salvat de la retrogradare, Gloria Lunca Teuz Cermei vrea să prezinte o altă partitură, care să producă un rezultat mai bun. Echipa lui Radu Anca va fi, în prima etapă, oaspetele echipei din Giarmata. "Echipa adversă este necunoscută pentru noi, mai ales că au mai adus ceva jucători după partida de cupă cu Lipova, dar e clar că mergem acolo să câștigăm. E important cum începem campionatul, după o pregătire lungă de vară”, a menționat antrenorul principal al „alb-roșiilor”, Anca.
...................................................................

Nou-promovată în acest eşalon, Şoimii Lipova a început bine Cupa României, şi nu vrea să facă doar act de prezenţă în campionat. Elevii lui Flavius Sabău joacă, în prima etapă, la Zăbrani, cu gruparea din Lugoj. „I-am întâlnit chiar săptămâna trecută în amical, sunt o echipă cu jucători destul de buni, dar important este să punem noi în practică ce pregătim la antrenamente și atunci nu contează adversarul. Ne dorim cu toții să jucăm bine, să facem puncte și să fim cât mai sus în clasament. Eu cred că lotul nostru este peste Liga 3-a, dar fiecare echipă s-a mai întărit. Au adus jucători de nivel ridicat, va fi un campionat foarte greu, vom avea mult de muncit pentru a avea succes. Nu pot face un pronostic pentru prima etapă, dar sigur că mi-aș dori să câștigăm. O victorie ne-ar ridica moralul în perspectiva meciurilor ce vor veni”, a spus cea mai spectaculoasă achiziţie a verii, Dumitru Copil.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite