Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă o motocicletă erotomană sedusă de TRAMVAIUL ROȘU, OLE!

În înfierbântata zi de marți, 3 iulie, desigur în jurul tulburătoarei ore 13,00, TRAMVAIUL ROȘU aprins, precum un ucigaș erotic în serie, pe același tronson din Calea Aurel Vlaicu de săptămâna trecută a făcut o nouă victimă masculină, sucind mințile încă unui tânăr motociclist care, ca orice BIKER ce se respectă, când a văzut roșu înaintera ochilor, imediat gândul i-a fugit las BICI, tauri, coride și focoase catalane ... așa că instant a lovit în fund microbuzul din fața sa.

Încă o motocicletă erotomană sedusă de TRAMVAIUL ROȘU, OLE!
Comentează 0

Din fericire BIKERUL nostru îndrăgostot de bici, coride, și brunete temperamentale a suferit doar contuzii ușoare în urma impactului, fiind transportat de către un echipaj de matadori SMURD la Spitalul Județean Arad pentru un control amănunțit, în timp ce pompierii de la ISU Arad au rămas la fațA LOCULUI, să curețe arena coridei de combustibilul scurs pe jos.

În încheiere anexăm un comunicat trimis presei de către purtătoarele de cuvânt ale IPJ, Lorena Radu&Claudia Iuga (repatriate cu premii, decorații și ovații din Coreea de Nord), prin care erotomanii BIKERI autohtoni sunt sfătuiți ca pe viitor, când circulă pe Calea Aurel Vlaicu, să fie atenți la TRAMVAIUL ROȘU aprins, la bici, coride și arădence focoase, OLE!

Vasile de Zărand

Galerie foto (12)


Scrie un comentariu

trimite