Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Înainte de moarte, când mama a venit lângă el, acest băieţel a deschis ochii şi a şoptit 3 cuvinte

Ce vei crede despre persoana, care îţi va spune că îi este frică de covoraşul din baie? Vă vom povesti despre Rut Scalli, care suferă de o astfel de problemă. Nu este vorba despre o fobie ciudată, dar despre o iubire adevărată…

Înainte de moarte, când mama a venit lângă el, acest băieţel a deschis ochii şi a şoptit 3 cuvinte
Comentează 0

Rut a fost extrem de fericită când a aflat că este însărcinată. A născut un băiat, căruia i-a fost pus numele – Nolanom. Femeia se bucura de viaţă, fiindcă lângă ea se afla băiatul pe care îl iubea cel mai mult din lume. 

Când micuţul a împlinit 2 ani i-au apărut probleme la nas. El mereu se plângea de nasul înfundat. Starea lui se înrăutăţea noaptea, până când Nolan a început să se sufoce.

La început medicii îl tratau de infecţie. Însă rezultatele nu apăreau. În 2015 lui Nolan i-au fost operate amigdalele. După ce au fost supuse testului ţesuturile adenoide ale băiatului, medicii au descoperit că el suferea de cancer al ţesuturilor moi. Necesitatea începerii chimioterapiei era urgentă, scrie perfectmedia.info.

Toţi care îl cunoşteau pe Nolan se rugau pentru sănătatea lui, dar în februarie 2017 a devenit clar că băiatul nu va mai putea face faţă bolii. Rut s-a apropiat de fiul ei şi i-a spus că nu mai este nevoie să lupte. Nolman a primit cu uşurinţă vestea şi i-a spus mamei că în tot acest timp el a încercat orice de dragul ei. Îmbrăţişându-şi fiul, Rut i-a spus că în curând el va ajunge în ceruri şi nu trebuie să-i fie frică. Nolan a decis că se va juca în ceruri atâta timp până când mama lui se va alătura. Rut a vrut să-şi ducă fiul acasă, însă băiatul a decis că va rămâne în spital.

În următoarele 36 de ore femeia nu a făcut nici un pas de lângă fiul ei. Apoi l-a rugat să mai aştepte puţin, ca să meargă să facă un duş. Înainte, în situaţii asemănătoare Nolan o aştepta pe mama sa jos, pe covoraşul din baie, însă de această dată el a rămas în pat…

Întorcându-se din duş, Rut i-a găsit pe medici în jurul lui Nolan. Aceştia au anunţat-o că fiul ei a intrat în comă. Scalli s-a întins alături de fiul ei şi în următoarele momente s-a întâmplat o minune: băiatul s-a trezit pentru câteva secunde, pentru ai spune mamei înainte de moarte: “Te iubesc, mămicuţă!”.

În consecinţă Rut a scris pe pagina sa de facebook, că îi este frică să facă duş, fiindcă Nalon nu mai este acolo pe covoraş şi e pustiu.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite