Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În sfârşit, a căzut Sătmarul! CSM Satu Mare - Univ Goldiş ICIM Arad 66-82

În sfârşit, a căzut Sătmarul! CSM Satu Mare - Univ Goldiş ICIM Arad 66-82
Comentează 0

În duelurile directe Satu Mare - Arad din acest sezon al Ligii Naţionale de Baschet Feminin fiecare echipă şi-a adjudecat avantajul terenului propriu. Azi a fost joc decisiv pentru drumul spre locul 5. La Satu Mare. Şi, am spus-o înainte de joc, era cazul să se strice acest logaritm. Şi s-a stricat!

Asta pentru că fetee lui Bogdan Bulj s-au autodepăşit, au făcut un meci bun spre foarte bun, chiar excelent pe alocuri mai ales ofensiv, au anihilat plusurile gazdelor, şi au profitat de fiecare ocazie pentru a-şi îndeplini obiectivul. De data aceasta arădencele nu au mai făcut cadouri adversarelor, le-au luat tare din start, iar 5-ul de bază a funcţionat perfect primele 20 de minute. Stroman, Hadzovic, McGuire, Nagy sau Pasic au fost net superioare ca atitudine gazdelor, iar la jumătatea disputei Aradul avea un avantaj de 18 puncte!

Nu a mai fost cazul pentru a forţa în plus, şi în partea secundă, cu inteligenţă şi pozitivism, fosta echipă a actualului antrenor al Sătmarului, Jose Araujo, a repurtat un succes imens, demonstrând că şi în prima fază a sezonului regulat Univ Goldiş ICIM avea faţă de mai mult de locul 7. Şi chiar dacă pentru unii un potenţial loc 5 e prea puţin, le reamintesc să că echipa Aradului, cea mai bun din istoria sportului de la noi, de pe Mureş, nu trece printr-o perioadă fastă financiar, şi că la ora asta nu se poate pune cele 4 semifinaliste. De la anul însă, cine ştie? Deocamdată să ne bucurăm că avem baschet de primă ligă în Arad.

CSM Satu Mare - Univ Goldiş ICIM Arad 66-82 (20-28, 12-22, 18-15, 16-17)

CSM: Tavic 16 (1x3), Baltic 15, Olah 10, Reed 8, Ferenczi 9 (1x3), Crăciun 6, Laza 2. A mai jucat: Canty

Arad: Stroman 22, Hadzovic 15 (2x3), Nagy 15, Pasic 14 (3x3), McGuire 12. Au mai jucat: Karakasevic 4, Mercea, Zidaru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite