Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ieri s-a stabilit și cea de-a doua finalistă a Cupei României la futsal U19

Dunărea Călărași-United Galați 9-2
Șoimii Șimand- Imperial Wet Miercurea Ciuc  12- 10

Ieri s-a stabilit și cea de-a doua finalistă a Cupei României la futsal U19
Comentează 0

Aceasta este Dunărea Călărași , echipă ce s-a impus în derby-ul după -amiezii de ieri cu scorul de 9-2. În tribune, Pro Tineret Sighișoara făcea galerie  celor de la Galați deoarece o înfrângere la doar 1 gol diferență a gălățenilor i-ar fi propulsat în finală pe cei din Sighișoara. N-a fost să fie. Ca urmare, Dunărea Călărași va întâlni asătzi de la ora 16  în finală pe Autobergamo Deva. Partida se va desfășura ,ca și celelalte, la Sala de sport a Universității ” Aurel Vlaicu ” din Micălaca.

În al doilea meci de ieri, echipa organizatoare, Șoimii Șimand a câștigat, după o luptă acerbă, disputa cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, într-o partidă în care s-a ajuns ca o echipă să joace în trei oameni , iar cealaltă, în doi, datorită cartonașelor roșii acordate.

Până la urmă,încurajați din tribune cu surle și tobe de un grup de elevi din Șimand, jucătorii de la Șoimii au învins cu 12-10. De menționat că primăria și ceilalți sponsori ai echipei din Șimand au pus la dispoziție , gratuit, un autocar pentru deplasarea susținătorilor la Arad.

Nu uitați, astăzi , de la ora 16, finala  Dunărea Călărași- Autobergamo Deva.

Foto: Denisa Bara

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite