Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ieri a fost pauză la ”Cupa Aradului”, pauză de care au profitat selecționatele U14 ale județelor Arad, Timiș și Caras- Severin

Ieri a fost pauză la ”Cupa Aradului”, pauză de care au profitat selecționatele U14 ale județelor Arad, Timiș și Caras- Severin
Comentează 1

Pe terenul Motorul au fost programate , ieri, vineri, 24 august ,meciurile din cadrul Turneului Selecționatelor. Aradul, Timișul, Caras-Severinul și Hunedoara fac parte din Regiunea Banat al acestui turneu , proiect al FRF.
Meciurile de ieri , de la Arad , au avut un caracter de pregătire, la care Selecționata județului Hunedoara nu a putut onora invitația, așa că a fost un turneu în trei .
Partidele au fost oficiate de brigada de arbitri alcătuită din Alina Mihoc, Gabriel Hărduț și  Paul Iovescu , fiecare meci disputându-se pe durata unei singure reprize de 40 de minute .
Iată rezultatele: 
Arad -Timiș 0-0
Arad- Caras Severin 4-1
Timiș- Caraș  Severin 6-0
Selecționata județului Arad , supravegheată de antrenorii Marius Ciubăncan și Adrian Sas,  a avut următoarea componență: Deak Andei, Hunor Sarkozi, Pop Ionuț, Pele Marius, Adamcsik Alexandru, Popescu Armand, Rotar Marius, Vulturar Cătălin, Botoroagă Marius, Ursu Ștefan, Ahmet Ekmikci, Mihai Cristian și Ciubăncan David.
Organizatorii au oferit o masă de prânz fiecărui jucător și antrenor la un restaurant arădean, iar în timpul meciurilor apă minerală.
De asemenea clubul UTA a pus la dispoziție fiecărui jucător doze cu sucuri energizante.
De luni, 27,august, se reiau meciurile din cadrul Cupei Aradului după următorul program:
Luni, de la ora 8,30 vor evolua echipele de juniori D, U13 , Crisul Ch. Criș, Viitorul, Academia Brosovszky, CSS , iar marți , la aceeași categorie de vârstă, Atletico, Pecica, UTA și Socodor.

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite