Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ICIM Arad continuă colaborarea cu FCC Environment. "Avem datoria să le oferim suporterilor meciuri cât mai spectaculoase în sezonul ce urmează"

FCC ICIM Arad continuă colaborarea cu FCC Environment pentru încă un sezon. „Acest moment este foarte important pentru noi, deoarece semnăm contractul cu sponsorul privat, iar pe această cale vreau să îi mulţumesc domnului director Florian Pop.

ICIM Arad continuă colaborarea cu FCC Environment.
Comentează 0

E o onoare să continuăm colaborarea începută anul trecut. Ţin să-i mulţumesc şi domnului primar, care sprijină sportul şi în special echipa noastră de foarte mulţi ani, dar şi pe domnul vicepreşedinte al CJ, pe care sper să-l sensibilizăm să se apropie și mai mult de echipă. Dacă domnul Pop este optimist şi aşteaptă un titlu, eu sunt mai realist şi îmi doresc un loc în primele patru. Este un obiectiv greu de atins pentru că avem concurenţă foarte mare. Avem datoria să avem încredere, să avem speranţe şi să le oferim suporterilor meciuri cât mai spectaculoase în sezonul ce urmează”, a spus președintele grupării „galben-albastre”, Marcel Urban.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite