Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ICCJ judecă, marţi, procesele lui Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea, Dan Şova şi Sebastian Ghiţă

Magistraţii instanţei supreme, judecă, marţi, procesele în care sunt trimişi în judecată preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, fostul vicepremier Gabriel Oprea şi foştii parlamentari Dan Şova şi Sebastian Ghiţă. Toate aceste procese au loc la acelaşi complet de judecători. De asemenea, tot instanţa supremă urmează să decidă, marţi, pedeapsa pentru dare de mită în cazul fostului secretar de stat în Ministerul Justitiei Ovidiu Puţura.

ICCJ judecă, marţi, procesele lui Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea, Dan Şova şi Sebastian Ghiţă
Comentează 0

Aglomeraţie de VIP-uri la Înalta Curte. Primul este programat procesul lui Călin Popescu Tăriceanu, de la ora 7.30, de la ora 9.00 este programat dosarul CET Govora, în care este judecat Dan Şova, de la ora 12.00 ar urma să aibă loc dosarul lui Sebastian Ghiţă, de la ora 13.00 - procesul lui Gabriel Oprea, iar de la ora 15.00 ar să înceapă procesul lui Liviu Dragnea.

Dosarul lui Liviu Dragnea

Magistraţii ICCJ ar urma să audieze, marţi, alţi trei inculpaţi în procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

La termenul anterior al procesului liderului PSD, Liviu Dragnea, din 23 mai, a fost audiată Floarea Alesu, fostul director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, acuzată de abuz în serviciu după ce ar fi permis ani de zile angajarea fictivă a două persoane care lucrau pentru PSD Teleorman. Ea le-a spus magistraţilor că a vorbit de mai multe ori cu Liviu Dragnea despre situaţia celor două, iar acesta i-ar fi răspuns că va rezolva situaţia şi le va angaja la PSD. Ea a mai afirmat că la ultima discuţie liderul PSD i-a spus să îi pună la treabă pe angajaţii direcţiei care nu muncesc şi să nu îi reducă salariul Bombonicăi Dragnea, în urma reorganizării funcţiilor.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite