Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iarna a lovit din nou. LISTA drumurilor înzăpezite. Sute de localităţi fără curent electric

Ninsoarea din ultimele ore le dă mari bătăi de cap românilor. Mai multe drumuri din țară sunt acoperite de zăpadă. Peste o sută de localităţi din judeţul Bacău au rămas fără curent electric, fiind afectaţi 15.000 de abonaţi.

Iarna a lovit din nou. LISTA drumurilor înzăpezite. Sute de localităţi fără curent electric
Comentează 0

Circulație îngreunată din cauza ninsorilor abundente care vor continua și pe parcursul zilei de astăzi.

UPDATE 9.20 Conform unei informări făcute în această dimineaţă de un distribuitor de energie electrică, în judetul Bacău erau nealimentate 105 localitati, 15031 de abonati afectati (7 linii electrice afectate, 191 de posturi de transformare nealimentate). 10 echipe E-on lucreaza pentru depistarea defectiunilor şi remedierea lor.

UPDATE 9.15: Traficul rutier este oprit pe DN1 (E60) în judeţul Cluj, între localităţile Ciucea şi Poieni, din cauza unui copac care a fost doborât de vânt pe partea carosabilă. Circulaţia este oprită şi pe DN1J, între localităţile Gârbău şi Căpuşu Mare, tot din cauza unui arbore căzut pe carosabil.

UPDATE 9.00: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 8:30, în judeţul Suceava, din cauza zăpezii care măsoară aproximativ cinci centimetri, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN17A, între Suceviţa şi Vatra Moldoviţei.

Pe DN17, în Pasul Mestecăniş (spre limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud), sunt zone în care stratul de zăpadă măsoară unu-doi centimetri. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

UPDATE. Zăpada a pus stăpânire pe Suceava: unele localităţi, fără curent electric

În regiunea Sucevei există localități fără curent electric. În zona de munte, zăpada căzută astăzi a prins pomii înfloriți, semn că nu vor fi deloc fructe anul acesta.

În unele localități au fost probleme și cu furnizarea energiei electrice din cauza unor avarii apărute în urma căderilor de zăpadă. Curentul electric a fost oprit zeci de minute, până la oră.

UPDATE Trafic dificil în județul Harghita

Circulația pe drumurile care traversează zonele înalte ale județului Harghita se face în condiții de iarnă, în urma ninsorilor căzute miercuri, iar unii șoferi întâmpină dificultăți în deplasare deoarece au schimbat anvelopele autovehiculelor cu cele de vară.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite