Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscopul săptămânii 26 – 2 iulie, prezentat de astrologul arădean Vlad Daia

Horoscopul săptămânii 26 – 2 iulie, prezentat de astrologul arădean Vlad Daia
Comentează 0

BERBEC

Săptămâna aceasta certurile parcă stau scai de tine, eşti în centrul atenţiei sau te trezeşti implicat în certurile altora. Din cauza familiei şi a atmosferei de acasă pot apărea discuţii la locul de muncă în special cu superiorii, iar asta se va răsfrânge şi în relaţia de cuplu, aşa că încearcă să eviţi implicarea directă, nu lua lucrurile personal şi caută momente de liniște.

TAUR

Săptămâna aceasta mintea ta parcă ia foc şi tot mai multe lucruri te frământă. Eşti destul de confuz deoarece mintea îţi spune ceva, iar intuiţia cu totul şi cu totul altceva şi nu reuşeşti să clarifici pe mâna cui să mergi. Cu siguranţă mintea îţi joacă feste acum, iar intuiţia nu trebuie să o laşi influenţată de cei din jur sau de anturajul de la locul de muncă.

GEMENI

Banii pot avea de suferit săptămâna aceasta, deoarece poţi face cheltuieli în mod inconştient. Trăieşti cu impresia că ai nevoie urgent de unele lucruri, dar de fapt nu îţi lipseşte nimic, iar aceste cheltuieli se pot petrece sub un impuls nervos, de aceea vei avea tendinţa să cheltui bani pentru a te calma. Gândeşte-te de trei ori înainte să scoţi portofelul din buzunar.

RAC

Confuzia este la ea acasă săptămâna asta pentru tine, deoarece este multă agitaţie în semnul tău. Te poţi simţi pierdut zilele astea, ca şi când nu ştii pe unde să o mai apuci la drum şi asta te sperie, deoarece de mult timp nu ai mai trăit asemenea stări. Ai grijă că acest stres să nu lovească în partenerul tău de viaţă, el este acolo doar pentru a te ajuta să aduci la suprafaţă unele probleme.

LEU

Poţi avea tendinţa săptămâna aceasta să-ţi ascunzi agitaţia şi gândurile, deoarece îţi este frică să nu-I răneşti pe cei din jur. Toate astea se petrec deoarece s-au strâns de ceva vreme unele nelinişti în interiorul tău şi simţi că s-a cam ajuns la refuz. Este bine să stai mai mult cu tine şi să analizezi gândurile care-ţi dau târcoale, deoarece le poţi vindeca mai uşor zilele astea.

FECIOARĂ

Prietenii tăi sau anturajul îţi pot crea un stres în plus zilele acestea şi de aici să apară unele certuri între voi. Nu lua personal părerea lor şi ei au dreptul la o opinie. Nu discuta despre bani săptămâna aceasta şi nu da bani altora, deoarece vor apărea discuţii neplăcute pe această temă. Iar dacă ai propria afacere, nu fă încă investiţii.

BALANŢĂ

Începi să te întrebi dacă-ţi mai doreşti locul de muncă unde te afli sau cariera în care profesezi. Evita pe cât posibil săptămâna aceasta certurile cu superiorii şi nu deschide subiecte importante. Îţi este destul de greu să echilibrezi familia şi jobul zilele astea, iar interiorul tău nu te ajută deloc, deoarece nici tu nu ştii pe ce teren te afli.

SCORPION

Nu este deloc indicat să călătorești săptămâna aceasta, ci este mai degrabă o perioadă de intorspecție în care să-ţi clarifici convingerile de viaţă şi ce ar trebui schimbat în interiorul tău pentru a putea avansa în viaţă. Mintea îţi poate aduce la suprafaţă lucruri adânc păstrate, care îţi complică şi mai mult viaţa, dar acesta este testul care ţi se dă pentru a urma calea adevărului.

SĂGETĂTOR

Poate fi o perioadă mai grea legat de împrumuturi şi banii altora, nu lua şi nu da împrumut. Fii atent dacă mânuieşti resursele altora, poți risca să pierzi sume de bani, sau să investeşti greşit. La locul de muncă poţi avea mai puţin stres decât în mod normal.

CAPRICORN

Relaţiile parteneriale îţi dau ceva bătăi de cap, jumătatea ta apasându-ţi butoanele de stres, iar tu eşti împins la limită zilele acestea. Comunicarea este un punct foarte important în această perioadă şi este important să cauţi să te exprimi cât mai clar şi să fii atent să nu interpretezi greșit ceea ce ţi se comunică.

VĂRSĂTOR

Locul de muncă poate deveni cam stresant înaintea concediului, deoarece ţi s-a cam adunat oboseală şi stres şi ai avea nevoie de o vacanţă urgent. Nu lăsa stresul să te doboare, caută să-ţi iei pauze când ai nevoie. Fii atent la sănătate, mai ales la răceli sau mici infecţii şi la sistemul digestiv.

PEŞTI

În iubire comunicarea poate fi puţin şovăielnică, de aceea este important să nu te enervezi şi să cauţi să duci o conversaţie civilizată. Se poate ca şi tu să greșești în relaţie, egoul tău dând puţin pe afară zilele acestea. Nu le cere părerea prietenilor tăi despre relaţia ta şi nu te lăsa influenţat de exterior, s-ar putea să-ţi pară rău ulterior.


Scrie un comentariu

trimite