Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop, duminică 3 decembrie. Toate se rezolvă azi ca prin MINUNE pentru o zodie

Pentru această zodie, este o zi cum nu a mai avut de mult timp. Orice problema se rezolva ca prin minune pentru scorpioni si ajung sa se intrebe cum de sunt atat de norocosi.

Horoscop, duminică 3 decembrie. Toate se rezolvă azi ca prin MINUNE pentru o zodie
Comentează 1

BERBEC
Simtiti nevoia de mai multa afectiune, asa ca faceti tot posibilul sa ii aratati persoanei iubite care este directia spre care trebuie sa se indrepte realatia.

TAUR
Aceste doua zile vor reprezenta perioada voastra de liniste si relaxare. Veti face numai si numai ce va place, o sa dormiti mai mult, ba chiar o sa va relaxati intr-un mod special.

GEMENI
Va veti implica in activitati deosebite care va vor ajuta sa va imbunatatiti starea psihica, dar si cea fizica. Datorita acestei schimbari, veti avea energie pe care o veti investi in relatia cu partenerul.

RAC
Chiar daca cineva face ceva ce nu e pe placul vostru, treceti repede peste acest incident, pentru ca va simtiti foarte bine si nimic nu poate sa va stirbeasca bucuria. Si acasa va asteapta o surpriza.

LEU
Sunteti dornici sa luati parte la noi activitati si intrati in discutie cu tot felul de oameni care va pot ajuta cu asta. Pana la urma veti fi multumiti de noile proiecte si va puneti pe treaba.

FECIOARA
Este momentul perfect sa ii faceti o surpriza celui care v-a facut viata mai frumoasa. Indiferent ca este vorba despre partenerul de viata, o ruda sau un prieten bun, ar trebui sa stie cat de mult inseamna pentru voi.

BALANTA
Pentru voi duminica asta inseamna liniste si relaxare. Stiti ca urmeaza o perioada agitata, asa ca faceti tot posibilul sa va incarcati bateriile si sa va incarcati cu energii pozitive.

SCORPION
Weekend-ul va prinde in compania persoanei iubite. Recuperati din timpul pierdut cu serviciul si va antrenati in activitati in care partenerul de viata este cel mai important.

SAGETATOR
Este o duminica cum nu ati mai avut de mult timp. Orice problema se rezolva ca prin minune si ajungeti sa va intrebati cum de sunteti atat de norocosi. Va merge atat de bine incat va ganditi serios sa investiti intr-o afacere.

CAPRICORN
Dupa o saptamana de munca, acum vreti sa va odihniti, insa planurile va sunt date peste cap de prieteni care vor sa iasa cu voi in oras si sa vizitati locuri de care ati cam uitat.

VARSATOR
Zilele acestea veti sta mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiati. Asta se intampla datorita unui eveniment foarte important pentru voi. Sambata seara veti avea parte de o surpriza.

PESTI
Weekend-ul va prinde pe drumuri. Le intoarceti vizita unor prieteni si poate treceti si pe la cateva rude. Abia duminica seara veti avea timp sa va relaxati.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite