Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: Zodia care nu scapă de probleme

Nativii gemeni care au avut probleme atât pe plan sentimental cât și pe cel profesioanal nu vor găsi o soluție, acestea vor persista o perioadă lungă de timp. Află ce surprize plăcute sau neplăcute ți-au rezervat astrele pentru acest weekend!

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: Zodia care nu scapă de probleme
Comentează 0

BERBEC

Chiar dacă ai primit propuneri pentru activități pe care să le faci în acest weekend, din păcate nu vei putea da curs niciuneia. Treburile gospodărești pe care le-ai tot amânat îți vor ocupa aceste zile.

TAUR

În acest weekend vei fi foarte concentrat și-ți vei dedica analizele tuturor informațiile pe care le-ai primit în ultima vreme. Privește partea bună, în cele din urmă vei ajunge la o bună înțelegere a cursului nou al vieții.

GEMENI

Nehotărârea pe care ai tot afișat-o în ultimele zile a dus la câteva probleme atât pe plan profesional, cât și personal. Așadar, cel mai bine ar fi ca în acest weekend să pui cap la cap toate lucrurile pentru a înțelege care este cauza. Altfel, în caz contrar, problemele vor persista.

RAC

În aceste zile, vei fi înconjurat de oameni dragi și te vei relaxa alături de ei. Aceștia te vor calma și-ți vor transmite numai emoții pozitive.

LEU

Săptămâna aceasta ai avut parte de zile productive din punct de vedere intelectual. Ai avut foarte multe idei care puse în aplicare s-ar putea dovedi a fi adevărate mașinării de făcut bani. Recomandat este să te informezi cu privire la detaliile amănunțite legate de o afacere viitoare și să încerci să pui în practică.

FECIOARĂ

În sfârșit ai ocazia să te gândești doar la evoluția personală și profesională. Te vei bucura de multă liniște în acest weekend, de care aveai nevoie.

BALANȚĂ

Totul în viața ta este numai lapte și miere. În acest weekend, plănuiești o scurtă excursie cu rudele sau prietenii pentru a vă reînnoda relația cu aceștia.

SCORPION

Deși aveai planuită o călătorie în interes personal pentru acest sfârșit de săptămână, ai hotărât să o anulezi pentru a putea fi alături de o persoană foarte dragă care trece prin momente destul de dificile. Această persoană va fi profund recunoscătoare pentru timpul acordat.

SĂGETĂTOR

O petrecere în familie sau un picnic cu prietenii reprezintă variantele acestui weekend. întrucât vei avea atât de mult de muncă astfel încât nu te vei putea dedica mai mult de câteva ore pentru relaxare.

CAPRICORN

Un proiect nou în care te-ai implicat voluntar și care inițial ți-a atras atenția acum nu îți mai dă pace. Simți că nu-i dai de capăt, iar starea de nervozitate nu întârzie să apară. În aceste zile vei petrece încercând să deslușești tainele acestui proiect.

VĂRSĂTOR

Dorești cu ardoare o schimbare în viața ta și chiar ai început să faci mici modificări. La muncă ai devenit foarte implicat, iar pe plan sentimental vei dori să faci schimbări. De asemenea, în acest weekend este propice pentru a aduce la cunoștință persoanei iubite acest lucru.

PEȘTI

În acest weekend te vei lăsa purtat de instinct. De asemenea, vei pleca într-o călătorie cu mașina fără nicio destinație prestabilită.

Sursa yve.ro


Scrie un comentariu

trimite