Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horgea şi Vasilescu apără interesele PSD în spatele uşilor închise!

La Prefectură a avut loc o întâlnire referitoare la situaţia din cartierul Via Carmina, unde Horgea se lăuda că va fi mediator între DRDP Timişoara, dezvoltatorii imobiliari şi Primăria Vladimirescu.

Horgea şi Vasilescu apără interesele PSD în spatele uşilor închise!
Comentează 0

Cu surle şi trâmbiţe, prefecta a chemat presa să asiste la aceste discuţii. Însă între timp, probabil că a primit ordine clare de la sediul PSD pentru că odată ajunşi acolo, reprezentanţii mass-media nu au avut acces în sala de şedinţă. Motivele?

Unul mai aberant decat altul! Pe de-o parte Horgea zicea că îşi face griji pentru timpul pierdut al ziariştilor, în conditiile în care nu ştia cât de mult se lungesc dicuţiile, pe de altă parte, Vasilescu spunea că nu sunt suficiente locuri în sală pentru aceştia.

Realitatea este că discuţiile secrete din spatele uşilor închise au venit ca şi comandă politică probabil de la Fifor, Căprar, care au nişte interese deosebite faţă de acest subiect, din moment ce s-a refuzat, în ultimul moment, accesul presei invitate.

Am aflat între timp pe cine şi de ce apără cele două doamne ale Prefecturii şi adevărul nu este deloc frumos pentru rezidenţii complexului Via Carmina.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite