Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HC Beldiman priveşte cu încredere spre turneul final al juniorilor IV! Într-o grupă cu Iaşi, Mizil şi Făgăraş

Baia Mare va găzdui, între 14 şi 17 iunie, turneul final al Campionatului Naţional de Handbal pentru juniori IV.

HC Beldiman priveşte cu încredere spre turneul final al juniorilor IV! Într-o grupă cu Iaşi, Mizil şi Făgăraş
Comentează 0

 În alte condiţii, ca în ceilalţi mulţi ani trecuţi, Aradul nu avea de ce să fie interesat de acest eveniment. De data aceasta lucrurile stau altfel. Datorită celor de la HC Beldiman, echipa pregătită de Adriana şi George Beldiman făcând pasul între primele 16 echipe ale ţării. O performanţă într-un sport cu tradiţie în Arad, dar care suferă de ani buni. Şi cu toate că HC Beldiman reuşeşte să readucă, decamdată la nivel de juniori, Aradul pe harta handbalului românesc, Aradul se face că...plouă. Dar poate se schimbă ceva!

Revenind la turneul băimărean, cele 16 echipe participante au fost împărţite în 4 grupe preliminare, primele 2 clasate urmând să ajungă în grupele principale. Conform programului, HC Beldiman va juca după cum urmează: pe 14 iunie de la ora 10 cu CSO Mizil, şi de la ora 16 cu CSŞ Făgăraş, iar pe 15 iunie cu LPS Iaşi. 

"Pt HC Beldiman această CALIFICARE la un Turneu Final, la prima participare la această categorie de vârstă, este o PERFORMANŢĂ! Se văd încet-încet rezultatele muncii noastre. Mergem cu ncredere la Baia Mare", spune George Beldiman.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite