Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HAPPY RACE - Concurs de Crăciun

HAPPY RACE - Concurs de Crăciun
Comentează 0

În după-amiaza zilei de duminică, 4 decembrie, începând cu ora 14,00, în Parcul Eminescu s-a desfășurat concursul de Crăciun, Happy Race, organizat și la această a VII-a ediție de către Poliția Locală, Centrul Municipal de Cultură și Centrul Județean de Voluntariat.

La cele cinci probe s-au înscris peste 500 de participanți, vârsta minimă fiind de 3 ani iar vârsta maximă atât cât credea ce cuviință competitorul, ținând cont de faptul că prima cursă măsura 12 km. Dar iată cele cinci probe:

Cursa – Elfii lui Moș Crăciun, cursă individuală (M+F, +18 ani), lungime – aprox. 12 km

Cursa - Renii lui Moș Crăciun echipă 3 persoane (F+M/Mixt, +18 ani) – aprox. 6 km.

Cursa – ARED Santa Race, 2km, individual (F+M participanți peste 10 ani)

Cursa Globulețelor – cursă individuală (M+F), lungime – aprox. 200 m, pentru copii cu vârsta de la 3 ani până la 6 ani. Copii pot fi însoțiți și de către un părinte

Cursa Globurilor – cursă individuală (M+F), lungime – aprox. 400 m, pentru copii cu vârsta de la 7 la 10 ani.

S-a consemnat și un gest frumos, amintind de spiritul sărbătorii Crăciunului, gest făcut de Mâneran Sorin și Bărbuț Andrei, care au decis să câștige cursa de 12 km ținându-se de mână și să doneze fiecare suma de 100 de lei din premiu pentru evenimentul ce-l organizează Rotar Act în sprijinul copiilor nevoiași.

„În acest an am încercat (și sper că am reușit) ca toate categoriile de vârstă să poată alerga în cadrul probelor alese și am avut și noroc că vremea a ținut cu noi. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și pentru anul 2017 dorim tuturor arădenilor SĂRBĂTORI FERICITE și un an excepțional”, a punctat la final Viorica Graur, directorul general al Poliției Locale Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite