Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grav accident în Galați. O mașină în depășire a izbit frontal un alt autoturism: un mort și 7 răniți

Un accident mortal a avut loc, vineri seara, în jurul orei 21.50,  în localitatea gălăţeană Gara Berheci, tragedia având la bază o manevră rutieră riscantă a unui cetăţean austriac, scrie Realitateadegalati.net.

Grav accident în Galați. O mașină în depășire a izbit frontal un alt autoturism: un mort și 7 răniți
Comentează 0

În accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma ciocnirii dintre acestea o persoană a decedat, în timp ce alte şapte au fost rănite şi au fost transportate la spitalul din Tecuci, pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare.

Conform anchetatorilor, în jurul orei 21.50, un cetăţean austriac, în vârstă de 48 de ani, care îşi conducea autoturismul în satul Gara Berheci, dinspre Bârlad spre Tecuci, a efectuat o depăşire, într-o curbă fără vizibilitate, încâlcând linia continuă, şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, din direcţie opusă.

Întrucât primele informaţii de la faţa locului indicau mai multe persoane accidentate şi cel puţin una încarcerată, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Cătălin Sion. La locul accidentului din satul Gara Berheci, comuna Gohor, s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe SAJ.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite