Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gigi Becali a pierdut în INSTANŢĂ numele STEAUA. Decizie ŞOC dată de INSATNŢĂ

Gigi Becali a pierdut procesul cu Armata în legătură cu numele și marca. Astfel, Gigi Becali nu ar mai putea folosi numele Steaua București și ar trebui să revină la denumirea de FCSB.

Gigi Becali a pierdut în INSTANŢĂ numele STEAUA. Decizie ŞOC dată de INSATNŢĂ
Comentează 0

Deciyia Curţii de Apel vine după ce CSA și-a făcut echipă de fotbal și o va înscrie de la anul în Liga a 4-a cu numele de Steaua București.

Decizia va putea fi atacată în instanță.

"În dosarul nr. 31705/3/2015 - Admite apelul. Schimbă sentinţa apelată în sensul că: Admite în parte acţiunea. Interzice pârâtei SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA să folosească fără consimţământul reclamantei semnele "Steaua", "Steaua Bucureşti" sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive. Obligă pe pârâta ONRC la efectuarea radierii elementelor "Steaua Bucureşti" din cuprinsul denumirii comerciale a pârâtei SC Fotbal Steaua Bucureşti SA. Respinge cererea de acordare a daunelor cominatorii. Obligă pe intimata pârâtă SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA la plata cheltuielilor de judecată către apelanta-reclamantă efectuate în primă instanţă şi apel, în sumă de 450 lei. Cu recurs. Pronunţată în şedinţa publică", este decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti.

FCSB câştigase un proces în luna mai 2016, în urmă căruia s-a decis că echipa lui Gigi Becali poate folosi numele Steaua. CSA a atacat decizia Tribunalului Bucureşti la Curtea de Apel.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite