Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ghioroc SUMMER FEST cu Liga Studenților din UAV

Ghioroc SUMMER FEST cu Liga Studenților din UAV
Comentează 2

În după-amiaza zilei de duminică, 2 iulie, pe nisipurile fierbinți de la Ghioroc s-a dat startul celei de a VII-a ediții a Ghioroc SUMMER FEST cu Liga Studenților din Universitatea AUREL VLAICU. Oficialitățile prezente la deschidere au ținut să salute evenimentul:

- "Bine ați venit la Ghioroc SUMMER FEST și vă mai așteptăm în continuare pentru încă 11 weekenduri de distracție și de voie bună pe plaja lacului Ghioroc"- Corneliu Papi Morodan, primarul comunei Ghioroc.

- "Am venit la deschiderea acestui eveniment pentru că, atunci când investești, vrei să vezi cu ochii tăi, că banii au fost bine investiți. Și am văzut și că aveți și o parcare deja neîncăpătoare, așa că anul viitor va trebui să vă dăm bani să extindeți această parcare, căci este foarte important ca cei care vin aici să se simtă bine"- Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

- "Mă bucur să văd că la această a șaptea ediție e un interes cu mult mai mare și așteptăm ca tinerii în toate cele 11 weekenduri să fie aici, alături de noi" - Roxana Barna, președinta Ligii Studenților din UAV.

- "Felicităm și pe această cale Liga Studenților din UAV pentru ceea ce face de 7 ani de zile și mulțumim Consiliului Județean Arad și Primăriei Ghioroc pentru sprijinul acordat și pentru tot ce pune la dispoziție studenților"


Scrie un comentariu

trimite