Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gest EMOȚIONANT făcut de o bloggeriță! ”Dragi prieteni...”

Sânziana Negru a făcut un gest foarte simpatic în încercarea de a ajuta o bătrânică să aibă o zi de naștere frumoasă. În postarea de pe Facebook, îndrăgita bloggeriță a prezentat-o pe tanti Manda, o femeie simplă, care își vinde legumele și florile din propria ei grădină. Sânziana și-a rugat prietenii și vecinii să o ajute să termine marfa până de ziua ei, când împlinește 83 de ani.

Gest EMOȚIONANT făcut de o bloggeriță! ”Dragi prieteni...”
Comentează 0

“Dragi vecini din Piața Romană,

Ea este tanti Manda. Vine aproape zilnic în rondul din Romană (în stația de autobuz) și vinde legume și flori aduse din grădina ei. E tare simpatică și corectă. Am cumpărat ceva de la ea și i-am lăsat mai mult decât mi-a cerut. A insistat de 3 ori să-mi dea restul. De 3 ori.
Băieți, nouă fetelor, ne plac florile. Nu buchete perfecte de trandafiri oferite mecanic, ci flori așa cum are tanti Manda, oferite neașteptat, "doar pentru că am vrut să te văd zâmbind".
Fetelor, legumele alea din poză ar face o zacuscă minunată. Și orice e posibil pentru iubitii voștri când au stomacul plin.

Vineri tanti Manda face 83 de ani și mi-ar placea să nu mai aibă marfă cu care să vină. Pentru că am vecini buni”, a scris Sânziana pe Facebook.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite