Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gelu Diaconu o face praf pe Dăncilă: O caraghioasă complet incultă

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, o face praf pe Viorica Vasilica Dăncilă. Într-o postare pe Facebook acesta se întrebă retoric ce caută doamna Dăncilă in fruntea guvernului român? 

Gelu Diaconu o face praf pe Dăncilă: O caraghioasă complet incultă
Comentează 0

Redăm integral postarea acestuia:

,,Colcaie confuzia, in special economica, in capul acestei doamne. Recita papagaliceste texte puse in fata de altii si face gafe dupa gafe demne de un Zaroni contemporan. Nici macar nu are atributul prostiei amuzante care ar mai putea genera simpatie. Sau al inadecvarii la functie.

Nu! Cucoana aceasta este pur si simplu o caraghioasa complet inculta, cocotata in (poate) cea mai importanta functie a statului.

Sa te duci in vizita in Muntenegru si sa te trezesti la Pristina este absolut antologic. 
Am momente, ca acesta, cand imi crapa obrazul de rusine ca sunt roman. Gheorghiu-Dej sau Ilie Verdet erau doctori docenti fata de femeia asta.

Daca adaugati si faptul ca jumatate din membrii guvernului sunt la nivelul doamnei acesteia, aveti explicatia drumului catre dezastru: un urechist cu aere de dandy european la finante, un abulic absent la energie, un semianalfabet la economie, un sarac cu duhul la transporturi, etc., etc.

Intre timp legea off-shore s-a fasait, la fel plafonarea pretului la gaze (suficienta poate doar cat sa manipuleze unii bursa), infiintarea struto-camilei numita Fond Suveran e blocata pentru ca avizatorilor unei noi H.G le e frica de puscarie, pesta porcina se transforma intr-o adevarata tragedie, inflatia ne diminueaza veniturile iar echilibrele macro sunt periclitate.

In anul Centenarului nu obscenitatea mesajelor, gen “-uie PSD” trebuie criticata, ci nesimtitii analfabeti care au acceptat sa fie marioneta lui Dragnea'', încheie Diaconu.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite