Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gata cu joaca, să vină Clujul! "Vom juca la victorie"

Gata cu joaca, să vină Clujul!
Comentează 0

S-au adunat deja 7 meciuri consecutive cu victorie pentru Univ Goldiş ICIM Arad. Ultima, de o manieră impresionantă, cu Alexandria. A fost finalul grupei 7-10, iar de duminică începe play-offul. Iar arădencele joacă la Cluj, cu un adversar ce se caldă în bani, dar care a pierdut n sezonul regulat în faţa ICIM-ului.

"Le felicit pe fete pentru jocul cu Alexandria, ne-au mers bine şi apărarea dar şi contratacurile. Am controlat jocul încă de la început, am avut o intensitate bună- Urmează un duel dificil cu Clujul, o echipă care şi-a permis să schimbe toate jucătoarele străine, pentru că au un buget impresionant. Dar ca şi până acum, vom juca la victorie, şi deşi suntem conştienţi că există o diferenţă între cele două echipe, vom da totul în teren să demonstrăm că nu suntem mai prejos decât adversarul", spune antrenorul Bogdan Bulj.

"O victorie meritată cu Alexandria, deşi la o diferenţă neaşteptat de mare, petru că adversarul este unul agresiv. Dar am luat jocul în serios, ceea ce mă face să sper că vom repeta evoluţia şi la Cluj. Mergem acolo să câştigăm, am mai făcut-o şi în sezonul regulat", a completat li preşedintele Marcel Urban.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite