Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gala Excelenţei UAV

Gala Excelenţei UAV
Comentează 0

O zi specială pentru Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad care şi-a recompensat partenerii, pe cei care au avut rezultate excelente în domeniul cercetării, personalităţile Aradului. Proiectul derulat cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură a strâns laolaltă peste 200 de participanţi care au asistat la festivitatea de premiere. „Am dorit   să organizăm acest eveniment pentru că toţi cei care au participat merită o recunoaştere publică pentru activitatea lor, pentru munca lor. Este felul nostru de a mulţumi celor care ne-au fost alături, celor care au contribuit prin munca lor la promovarea Universităţii Aurel Vlaicu din Arad” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Au fost premiaţi angajaţii UAV care au reuşit prin munca lor să aducă un plus de valoare activităţii de cercetarea ştiinţifică derulate în cadrul institutelor de cercetare din cadrul UAV, partenerii economici şi acele personalităţi ale oraşului care au contribuit la promovarea imaginii universităţii arădene de stat.

A fost un eveniment important prin care s-a încercat recompensarea, chiar dacă simbolică, a celor care au marcat în acest an viaţa universităţii arădene de stat.

C. P.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite