Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(FOTO) Tihamer Katona şi Sergiu Rodina - sportivii anului la UVVG ProVolei

(FOTO) Tihamer Katona şi Sergiu Rodina - sportivii anului la UVVG ProVolei
Comentează 0

Multe emoţii dar şi bucurie au fost în această seară la Gala Laureaţilor pe 2016 în cadrul clubului UVVG ProVolei Arad. Un club care face performanţă an de an la nivelul voleiului pe plajă, iar în sală dă credit tinerilor ardeni care se remarcă în acest sport. La invitaţia profesorului Radu Sabău, şi a principalului său colaborator şi, după cum spunea chiar dânsul, prieten, Marius Mascovits preşedintele grupării, au răspuns prezent sportivi, colaboratori, sponsori, amici, părinţi...

Reprezentanţii tuturor categoriilor de vârstă ce activează în clubul arădean au fost recompensaţi, la urmă fiind lăsaţi cei care au ajuns deja la nivelul de performanţă. S-au cântat colinde, s-au recitat poezii, totul într-o atmosferă de sărbătoare. Profesorul Sabău nu a omis să amintească şi să le mulţumească printr-o diplomă de excelenţă tuturor celor care, într-un fel sau altul, au fost aproape de clubul pe care-l păstoreşte.

La final au fost aplaudaţi cei mai cei dintre sportivii care în 2016 au produs rezultate pentru UVVG ProVolei Arad, şi mai presus decât orice pentru sportul arădean. Astfel premii speciale au primit Amalia Şandru şi Diana Telian - locul 2 la Naţionalele de plajă pentru cadeţi şi Toader Darie şi Balasz Csiszar - loc 3 aceeaşi competiţie. Sportivii anului la UVVG ProVolei au fost desemnaţi Tihamer Katona şi Sergiu Rodina, dublu medaliaţi cu argint la Naţionalele de cadeţi respectiv juniori.

Mai jos aveţi câteva instantanee cu eroii serii de azi de la Gala Laureaţilor 2016 la UVVG ProVolei Arad.

Galerie foto (63)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite