Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fotbal  din naftalină

Fotbal  din naftalină
Comentează 0

 

Niciodată nu mi-a plăcut mirosul de naftalină. Îl detestam când bunicii mei deschideau ușa dulapului cu ” hane”. Consideram naftalina exponentul bătrâneții , nu  al conservării.

La vârsta pe care o am acum , pe care o are și Bora și IonuțPopa și Sandu Țamboi și Costel Croitoru și ceilalți componenți ai fostei echipe Vagonul, naftalina are cel mai halucinant miros.

Așa ne-am simțit ieri la Arena ”Ionuț Popa”, la primul meci al campionatul de old-boys, inspirat  propus și organizat de actualul antrenor al UTA-ei.

Suntem 6 echipe: Vagonul, Flamura Roșie , Victoria Ineu, Codru Moma, Fejnord Horia și  Stiința Arad. Vom juca fiecare cu fiecare, tur-retur pe terenul de iarbă al Bazei ” Ionuț Popa” din Subcetate. Echipele sunt alcătuite din 6 jucători de camp + portarul , limita inferioară de vârstă fiind 40 de ani. Un meci durează 2 reprize de 25 de minute fiecare. Meciurile se vordisputa în fiecare  zi de luni, miercuri și joi, un meci pe zi.

Partida inaugurală a opus echipele Vagonul și Flamura Roșie, un meci terminat cu  scorul de 4-4, scor la care ne-am bucurat noi ” boșorogii” de la Vagonul, dar cel mai plăcut moment al evenimentului a fost lovitura de începere , când am primit mingea de la campionul George Țucudean, sosit la teren cu câteva moment mai devreme de fluierul de debut al arbitrului timișorean, Sorin Tarcea.

Iată componența celor două echipe:

Vagonul Arad:  Țamboi și Dușan, portari, iar jucători de câmp,Popa,  Hamza, Grădinaru, Bora, Anghel, Fericean, Borlea, Gornic, Câmpeanu, Tamas , Barna și Croitoru. Manager, Ovidiu Păcurariu.

Flamura Roșie: Mihaly, portar , iar jucători de camp,  Nagy, Chira, Moșneag, Stana,Bulza, Hidiș și Bîrsan.

Foto: V. Muscă

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite