Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fosta handbalistă Adriana Inoan sfințește sărbătorile cu fotbal pentru cei mici

Fosta handbalistă Adriana Inoan sfințește sărbătorile cu fotbal pentru cei mici
Comentează 0

A doua ediție a Cupei ”Dafin” a adunat 13 echipe de copii , 7 din Oradea: de la Liceul cu Program sportiv  și Atletico  alături de 6  ale clubului Inoan și LPS Arad. Meciurile s-au disputat în noua și cocheta sală de sport  a LPS Arad din cartierul Bujac, fiecare partidă desfășurându-se pe perioada a 15 minute.
Organizare fără cusur, cu  Adriana fără milă cu cei care nu se implicau în luptă ,dar tandră cu micuții care jucau organizat doar  de putin timp. Turneul a avut un singur scop, cel de a răsplăti copiii  și părinții acestora pentru efortul lor , dragostea pentru fotbal și dăruirea sufletească sinceră a micuților fotbaliști.
De aceea , Adriana Inoan a pregătit și a acordat premii pentru toată lumea. Copiii , antrenorii, arbitri, invitații, au fost răsplătiți cu diplome, dulciuri, tricouri și alte materiale sportive.
Cupa Dafin la fotbal, va fi urmată de Cupa Dafin la handbal, sâmbăta ce vine și va fi din nou o competiție nu ușor de organizat, dar suntem siguri că ambițioasa profesoară și antrenoare va găsi energia necesară pentru a mulțumi pe toată lumea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite