Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Florin Remeţan (PMP): Prefectura a încercat să confişte Ziua Veteranilor de Război

Florin Remeţan, preşedintele Partidului Mişcarea Populară – filiala Arad, este scandalizat de faptul că Instituţia Prefectului Judeţului Arad a încercat să confişte Ziua Veteranilor de Război.

Florin Remeţan (PMP): Prefectura a încercat să confişte Ziua Veteranilor de Război
Comentează 0

Deşi PMP Arad a primit o invitaţie oficială pentru a participa la manifestările prilejuite de Ziua Veteranilor de Război, reprezentanţii acestui partid au fost împiedicaţi de organizatori să depună o coroană de flori, deşi depunerea de coroane figura în programul oficial transmis de Prefectură.

„Este un gest de o gravitate extremă din partea celor care au organizat aceste manifestări. Noi am fost, în calitate de partid parlamentar, invitaţi să onorăm manifestările dedicate Zilei Veteranilor. Aşa cum este firesc, colegii mei care s-au prezentat la locul indicat au dorit să omagieze veteranii prin depunerea, în cadrul oficial organizat, aşa cum figura şi în invitaţia pe care PMP a primit-o, o coroană de flori. Însă, cu un tupeu demn de un arendaş al judeţului, nu de un funcţionar public aparţinând instituţiei care reprezintă Guvernul în teritoriu, chiar persoana care a semnat invitaţia a împiedicat delegaţia PMP să depună coroana de flori. Mai mult, la fel au păţit şi reprezentanţii altui partid politic. Protestăm ferm faţă de acest gest samavolnic al celor care au împiedicat un partid parlamentar să depună o coroană de flori pentru a omagia jertfa veteranilor care şi-au înscris cu litere de sânge numele în istoria încercată a neamului românesc. Pentru că noi îi respectăm pe cei care şi-au sacrificat viaţa pentru Ţară, delegaţia PMP a depus totuşi coroana dar după încheierea manifestării organizate de Prefectură. Sunt curios cum apreciază acest gest al reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Judeţului Arad domnul Mihai Fifor, ministrul Apărării Naţionale şi senator de Arad, un om care a dovedit, în ceea ce îl priveşte, că respectă pe cei care au scris pagini de aur în istoria Armatei Române. Ruşine să le fie celor care cred că pot confisca pentru interese mici, politice, o zi atât de importantă cum este Ziua Veteranilor de Război!”, a declarat Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite