Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Firea, atac fără precedent: Dragnea mă spionează! Are oameni la mine acasă, la Primărie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că Liviu Dragnea o spionează prin intermediul unor oameni plasați atât la Primărie, cât și la ea acasă. Firea a explicat că Liviu Dragnea îi sună pe cei cu care se vede și îi amenință să nu mai comploteze cu Gabriela Firea.

Firea, atac fără precedent: Dragnea mă spionează! Are oameni la mine acasă, la Primărie
Comentează 1

”M-aș fi așteptat ca, după discuțiile din CEX, domnul Dragnea să mă cheme la o discuție. Nu s-a întâmplat acest lucru nici până în ziua de azi. Mai mult decât atât, acțiunile din ultimele zile îmi fac misiunea mult mai ușoară", a declarat Firea, la un post TV.

Totodată, aceasta a susţinut că Liviu Dragnea o spionează prin intermediul unor oameni plasați atât la Primărie, cât și la ea acasă. 

"Am informații certe că domnul Dragnea mă spionează. Îmi supraveghează activitatea, spionează clădirea Primăriei. Sunt oameni care au fost zilele acestea la mine și ulterior au fost sunați personal de domnul Dragnea și întrebați de ce au fost la Gabriela Firea. Sunt atât colegi de partid, cât și oameni din afara partidului. Noi discutam chestiuni administrative, nu complotam. El spune că detestă oamenii care folosesc informații fără ca sursa acestora să fie legală, democratică, dar asta o spune doar public. Stau și mă întreb de unde a pus atâția oameni, oare sunt tot de la doamna Carmen Dan? Îmi supraveghează casa, instituția în care lucrez și mă întreb de unde are atâția oameni”, a acuzat Firea.

Potrivit primarului Firea, a doua zi după şedinţa Comitetului Executiv Naţional de la Neptun, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a început să ”tranzacţioneze” funcţia de preşedinte al filialei PSD Bucureşti. Firea susţine că a aflat de cinci persoane cărora li s-ar fi promis ajutor pentru obţinerea funcţiei, notează news.ro.

”După CEx-ul de la Neptun, domnul Dragnea a ieşit şi a spus că nu are nimic cu mine şi că va vedea care este stadiul unor proiecte. Asta către presă. De a doua zi, a tranzacţionat poziţia de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Deja a oferit-o, numai eu ştiu cinci persoane”, a spus Firea.

Întrebată dacă Şerban Nicolae este una dintre aceste persoane, Firea a spus că sunt cinci în total, dar nu a oferit nume.

”Eu am aflat cinci persoane cărora domnul Dranea le-a promis că, dacă fac ceea ce trebuie în aceste zile, şi anume să mă atace, vor primi sprijinul pentru a fi preşedinte la PSD Bucureşti”, a mai spus Firea.

”Mai bine simplu membru PSD şi primar general, decât cu multe funcţii în PSD şi ipocrită şi să accept acest stil de a conduce”, a mai spus Firea, care deţine şi funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti şi Ilfov.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite