Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Finala din Cetatea Unirii. "Să ne bucurăm de acest meci, şi să obţinem victoria"

Finala din Cetatea Unirii.
Comentează 0

Peste doar 2 zile, de la ora 18, în Cetatea Unirii, FCC ICIM Arad joacă o altă finală a actualului sezon din Liga Naţională de Baschet Feminin. Spunem o finală pentru că orice meci e ca un ultim act pentru trupa lui Bogdan Bulj în încercarea de a a prinde un loc cât mai bun ân clasament înaiunte de faza a doua a competiţiei. Lupta e dură, între locul 8 şi locul 2 e o diferenţă de 5 puncte. Echilibrul devine aproape insuportabil.

Dar, indiferent de ce fac alţii, pe noi ne interesează ca arădencele să îşi termine treaba cu bine. Aşa cum spuneam, sâmbătă e jocul cu CSU Alba Iulia. O echipă imprevizibilă, care îmbină jocurile bune cu cele mai puţin reuşite. CSU are un punct peste ICIM, dar şi un meci în plus, un rezultat bun al arădencelor duceându-le pe acestea peste adversara din week-end. Una care nu a mai câştigat de 4 meciuri. În tur, pe 5 decembrie, în Polivalenta arădeană, FCC ICIM  a învins cu 73-59. 

"Suntem toate conştiente de importanţa acestui joc. Trebuie să fim concentrate, să jucăm cum ştim noi mai bine, să ne bucurăm de acest meci, şi să obţinem victoria pentru a putea continua să urcăm în clasament", spune americanca Porchia Poole, o achiziţie de excepţie a oficialilor arădeni în această stagiune.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite