Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Final de an în forţă: 4 victorii în 5 jocuri. "Sper să continuăm tot aşa"

Final de an în forţă: 4 victorii în 5 jocuri.
Comentează 0

FCC ICIM Arad a început sezonul cu un run de 0-6. A urmat apoi perioada de graţie a trupei lui Bogdan Bulj, şi cu 4 succese în ultimele 5 meciuri echipa arădeană urcă până pe locul 7 în clasament. Un loc ce vine după victoria muncită şi excelent tacticizată a sârbului Bulj la Cluj, şi înaintea unei revanşe cu SCM Timişoara, un succes pe 6 ianuarie la Arad putând duce ICIM-ul un loc mai sus în clasament. 

Dar, revenind la disputa din oraşul de pe Someş, a fost una dificilă, cu un adversar care a reuşit o revenire spectaculoasă în sfertul 3, dar cu un final controlat autoritar de arădence, care 5 minute au închis toate culoarele spre coşul propriu. 

"A fost un meci cu adevărat dificil, însă ne-am aşteptat la asta. Am muncit enorm toată durata disputei şi am meritat să câştigăm. Am respectat tot ce ni s-a dat de pe bancă atât în defensivă cât şi în atac iar rezultatul se vede. Sunt fericită pentru că am încheiat anul cu o victorie, şi sper să continuăm tot aşa", spune Brankica Hadzovic, căpitanul echipei arădene.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite