Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Filmul „Tree of us” ajunge și la Arad

Filmul „Tree of us” ajunge și la Arad
Comentează 1

După Roma, Bruxelles, Sevilla, Liverpool, Nicosia și Berlin, filmul documentar „Tree of us” ajunge și la Arad. Evenimentul va avea loc în Arad, marți 13 martie, începând cu orele 18:00 în incinta Căminului Studențesc 2 al Universității Aurel Vlaicu din Arad, situat pe Strada Ursului.

Filmul urmărește povestea a trei tineri refugiați stabiliți în Timișoara, Roma și Berlin. Ali Saeed, tânărul refugiat în Siria, stabilit în Timișoara și unul din cei trei tineri protagoniști ai documentarului „Tree of us” este pasionat de muzică rap și are un album de piese compuse de el care expun povestea refugiaților în drumul lor spre siguranță. Ali va fi prezent la lansarea documentarului „Tree of us”. Spectatorii vor avea ocazia ca după terminarea filmului să îi adreseze întrebări în legătura cu viață lui și integrarea în comunitatea locală din Timișoara.

Voluntarii proiectului EVS „ Actors of Change” găzduiți de către Organizația Tinerilor cu Initiativă Arad, în parteneriat cu Asociația Solidart Timișoara, sunt organizatorii premierei din Arad a filmului. Proiectul „Actors of Change” este finanțat de către Comisia Europeană prin Programul Erasmus+.

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe baza de invitație, care se poate obține de la coordonatorul proiectului, Ienci Stelian, telefon: 0785.221.976, e-mail: ienci.stelian@gmail.ro.
 


Scrie un comentariu

trimite