Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festivalul Povești și Vise

 Festivalul Povești și Vise
Comentează 0

A avut loc la Arad a III-a ediție a Festivalului Povești și vise. Evenimentul s-a încheiat, dar visele noastre nu se vor termina niciodată. Cuvintele sunt puține pentru a putea să cuprindă toate emoțiile și bucuriile trăite. Proiectul finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad și sprijinit de CSEI Arad, Asociația Alianța pentru copii Arad, Consiliul Județean Arad a ajuns internațional, a atins inimi, a cules lacrimi...
Ajutați de vremea minunată și de locurile alese, Parcul Pădurice și Consiliul Judetean Arad, bucuroși de spectatori și participanți, am dat viață împreună viselor inițiatoarei acestui proiect, Iercosan Silvia. Am avut ca oaspeți trupe din Slovacia, Ungaria, Bistrița Năsăud, Neamț , Bihor și Arad. Copii și tineri cu și fără dizabilități și-au pus la încercare talentul și emoțiile, au reușit să ni le transmită nouă, celor care îi admirăm și îi felicităm din inimă.
Mulțumim Dorel Gureanu pentru ajutorul necondiționat.
Mulțumim lui Iuliu Jalgoczy, instructor Zumba Kids și Zumba Fitness, care, alături de echipa lui, a adus în cadrul festivalului un moment de zumba extrem de antrenant.
Mulțumim, Hirina Bianca pentru ajutorul albinuțelor și donație.
Mulțumim Andreea Dinet pentru toată implicarea.
Mulțumim doamnei Claudia Boghicevici, vicepreședinte al CJA, pentru prezență și încurajări.
Mulțumim echipei CSEI Arad pentru tot sprijinul oferit. Fără voi nu am fi reușit <3
Mulțumim minunaților Oltea Blaga, Dorobantu Sorin și Nuti Dorobantu care sunt de fiecare dată alături de noi.
Felicităm trupele: ANA, IEDERA, PITICII ISTEȚI, BUBURUZELE, PUI DE DAC, BANDA LU' IOSIF MOLDOVAN, HAR, DANSURI GOLDIȘ, FANTASTIC INTEGRA, DENA, SZIVARVANY CSOPORT, ACCES, ZSIRAI NEPTANCCSOPORT, CUNUNA, WHITE DOVE, IEPURAȘII ISTEȚI, UHREC ȘTEFAN, ECONOMIONII, TRADIȚII, ȘI STATUILE IUBESC, ÎN TANDEM, ALBINUȚELE, FĂURITORII DE SIPETE PENTRU VISE.

Pentru Asociația INTEGRA, Camelia Oprea, președinte

Galerie foto (16)


Scrie un comentariu

trimite