Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fenomene stranii: MORȚI ÎNGROPAȚI ÎN STARE DE COMĂ

Fenomene stranii: MORȚI ÎNGROPAȚI ÎN STARE DE COMĂ
Comentează 1

Scriitorul Edgar Alian Poe a acris despre cei care au fost consideraţi morți, ei fiind în stare de comă și înmormântați.

În anul 1851, Virginia MacDonald s-a îmbolnăvit. Familia ei a crezut că a murit și a fost înmormântată în cimitirul din Brooklyn. După înmormântare, mama fetei a insistat ca sicriul să fie dezgropat, pentru că era convinsă că fiica ei nu este moartă. Când l-au deschis, au observat că trupul era așezat pe o parte, iar mâinile erau mușcate.

Un alt caz a avut loc în anul 1896, în Anglia, când una dintre membrele familiei Blunden a fost înmormântată. Cavoul era situat lângă o școală de băieți.

A doua zi după înmormântare, copiii au auzit un zgomot din cavou. Profesoara a chemat autoritățile care au decis să deschidă cavoul. Femeia încă mai respira, dar a decedat la scurt timp.

În anul 1886, ziarul New York Times publica un articol în care se spunea, recent, o fată pe nume Collins, a murit și a fost înmormântată. În urmă cu două zile, trupul i-a fost exhumat pentru a fi înmormântat în altă locație. S-a descoperit că fata a fost înmormântată de vie.

Îmbrăcămintea sa era făcută zdrențe, genunchii îi ajunseseră până la obraz, una din mâini era întoarsă pe sub cap, toate aceste arătau că fata suferise groaznic.

În 18 ianuarie 1889, ziarul Daily Telegraph scria că un jandarm a fost îngropat de viu, în apropierea orașului Grenoble. Omul s-a intoxicat cu coniac, și a căzut în comă profundă. După 20 de ore de comă, prietenii săi au considerat că este mort, așa că au hotărât să-l înmormânteze. Când coșciugul îi era coborât în groapă, s-au auzit zgomote din interiorul coșciugului.

Pentru jandarm, însă, descoperirea a fost prea târzie, acesta crăpându-și capul în eforturile sale de a deschide sicriul.


Despre moartea cântăreței Ileana Sărăroiu nu s-au scris foarte multe, dat fiind faptul că tragicul eveniment s-a petrecut în mai 1979 și cenzura comunistă interzicea acest lucru.

Ileana Sărăroiu a cântat la o nuntă în județul Călărași, unde i s-a făcut rău și a fost declarată moartă. A fost un eveniment considerat horror pentru că ceea ce a urmat după înmormântare pare rup dintr-un scenariu de film.

Artista a fost înmormântată la cimitirul Sfânta Vineri din București. S-a spus că vizitatorii din cimitir, la câteva ore de la înmormântare, au auzit zgomote din criptă. Aceștia au alertat paznicii din cimitir.

În cel mai mare secret, mormântul a fost deschis. Groparii au înlemnit de frică. Artista ar fi fost întoarsă cu fața în jos, părul era smuls, iar în interiorul sicriului erau scrijelituri.

Familia a negat aceste lucruri și a susținut că a dezgropat sicriul pentru că era în apropierea unui WC public și s-au gândit să schimbe locul. Puțin probabil. Povestea a îngrozit generații întregi.

sursa: efemeride.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite