Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fată de 12 ani, lovită și apoi târâtă sub roțile tramvaiului (Foto-Video)

Fată de 12 ani, lovită și apoi târâtă sub roțile tramvaiului (Foto-Video)
Comentează 1

În după-amiaza zilei de joi, 11 ianuarie, în jurul orei 15,15, o fată de 12 ani, elevă la Colegiul Elena Ghiba Birta, în timp ce traversa (pe culoarea roșie a semaforului, după spusele vatmaniței și a unei colege a fetei) dinspre Catedrala Catolică spre covrigăria Gigi de vis-a-vis, a fost lovită de tramvaiul care venea din direcția teatru și apoi târâtă sub roți încă aproximativ 10 metri.

Au ajuns iimediat la locul nenorocirii pompierii  de la ISU Arad, plus un echipaj SMURD și două Ambulanțe și intâmplarea a făcut ca primul ajutor să-l acorde echipajul cunoscut ca paramedicul cu bicicleta, ce se afla în apropiere.

Datorită intervenției profesioniste a pompierilor de la ISU Arad, dotați cu aparatură de ultimă generație, tramvaiul a fost ridicat de pe șine și fata a putut fi scoasă de sub roți în mai puțin de un sfert de oră și dusă imediat de echipajul SMURD la Spitalul Județean Arad.

 „Pompierii Arad au intervenit cu trei autospeciale, două autospeciale pentru descarcerare și o autospecială SMURD, doi ofițeri și șapte subofițeri pentru scoaterea de sub tramvai a unei minore de aproximativ 12 ani. Intervenția a fost deosebit de dificilă dar, cu ajutorul mijloacelor de pe cele două autospeciale de descarcerare s-a reușit ridicarea tramvaiului aproximativ 30 cm de la sol iar minora a fost extrasă de sub tramvai și predată în viață, în stare bună, stabilă către echipajul SMURD pentru a fi transportată la Unitatea de Primiri - Urgențe a Spitalului Județean din Arad„”, după cum ne-a relatat maior George Pleșca din partea ISU Arad.

 

Vasile Zărăndan

Galerie foto (64)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite