Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fără tichete de masă sau vouchere de vacanţă până în luna martie

Bugetarii nu vor primi în perioada ianuarie – februarie tichete de masă, tichete cadou, vouchere de vacanță și anumite indemnizații speciale, potrivit OUG 99/2016, ale cărei prevederi au intrat în vigoare prin publicarea în Monitorul Oficial, la finalul lunii decembrie.

Fără tichete de masă sau vouchere de vacanţă până în luna martie
Comentează 0

Angajații instituțiilor de stat nu beneficiază nici în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017 de anumite indemnizații și suplimente la salariu, potrivit  OUG 99.

În ordonanță se arată că, nici în această perioadă, nu se acordă personalului din cadrul instituțiilor și autorităților publice (centrale și locale) premii, tichete de masă, tichete cadou ori vouchere de vacanță. Practic, este o continuare a situației din anii precedenți, întrucât nici anul trecut și nici în 2015, bugetarii nu au beneficiat de acestea.

Totuși, persoanele care lucrează în instituțiile publice finanțate integral din venituri proprii pot primi tichete de masă, potrivit OUG nr. 99/2016. De asemenea, se pot acorda premii pentru sportivii şi colectivele tehnice care au obţinut performanţe deosebite la acţiunile sportive internaţionale, precum și pentru elevii, studenții, cercetătorii și profesorii care au obținut distincții la olimpiadele și concursurile internaționale.

Sursa libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite