Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fără antrenor la meciul important cu Braşovul. „Ne vom bate pentru a demonstra că victoria de la Cluj nu a fost întâmplătoare”

Fără antrenor la meciul important cu Braşovul. „Ne vom bate pentru a demonstra că victoria de la Cluj nu a fost întâmplătoare”
Comentează 0

După superba victorie de la Cluj pe Univ Goldiş ICIM Arad o aşteaptă un nou examen. Mâine, de la ora 18, în sala UAV arădencele înfruntă Olimpia Braşov. O mare surpriză a sezonului, Braşovul fiind pe 3 în clasament.

„Un meci important împotriva unei echipe ce nu a pierdut decât 3 jocuri. O candidată la un loc în finală. Au o echipă cu jucătoare ce evoluează de mult timp împreună, şi cu continuitate pe banca tehnică. Ne vom bate pentru orice minge, să obţinem un rezultat care să demonstreze că victoria de la Cluj nu a fost întâmplătoare”, spune preşedintele Marcel Urban. În tur, sub Tâmpa, Braşovul s-a impus cu 73-70.

Pentru jocul de mâine există o absenţă în lotul Aradului. Antrenorul Stacey Nolan a plecat acasă pentru a-şi conduce tatăl pe ultimul drum.

Altfel, după meciul de mâine, Univ Goldiş ICIM Arad mai are de jucat o singură partidă în acest an, pe 28 decembrie, pe terne propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite