Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eveniment INEDIT la Grădinița „Prieteniei” din Vlaicu| Liceenii de azi s-au reîntâlnit cu educatoarele lor din 2008

Luni, 11 iunie de la ora 16, la Gradinita” Prieteniei” din zona Vlaicu Arad a avut loc o intalnire mai putin obisnuita. Fostii „gradinari” ai grupei conduse de educatoarele Bacos Elena si  Musca Marioara (pensionara acum) care au finalizat ciclul de invatamant prescolar in 2008, au tinut sa se revada dupa 10 ani in aceeasi sala de grupa si impreuna cu aceleasi educatoare care i-au indrumat si le-au format deprinderi in tot ceea ce inseamna lansarea in drumul lung, dificil al invatarii.

Eveniment INEDIT la Grădinița „Prieteniei” din Vlaicu| Liceenii de azi s-au reîntâlnit cu educatoarele lor din 2008
Comentează 0

Intalnirea a fost deosebit de emotionanta, fostii copii au luat loc pe scaunelele care acum 10 ani le erau comode, apoi s-au prezentat la „strigarea” catalogului si si-au expus realizarile din ultimii ani dar si dorintele de realizare profesionala in viitor. Vor fi cu siguranta ceea ce-si doresc si pentru ce se pregatesc.

Doamnele educatoare le-au oferit ca surpriza un papirus cu fotografia grupei din urma cu 10 ani. Bineinteles ca a fost un moment emotionant cand fostii elevi-gradinari s-au reunit pentru traditionala fotografie de grup...aceasi dar dupa 10 ani.

Copiii, care acum sunt elevi in clasa a 10-a la cele mai prestigioase scoli din municipiu, au tinut sa multumeasca in acest mod educatoarelor care le-au format primele deprinderi de viata scolareasca.Drum bun in viata le ureaza fostele lor educatoare !

La eveniment a participat si doamna director al gradinitei, profesor Sarga Ramona.

A consemnat Viorel Musca

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite