Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ESTI INFORMAT,  ESTI PREGATIT

ESTI INFORMAT,  ESTI PREGATIT
Comentează 0

           CruceaRosie filiala Arad, a acesat un proiect “Esti informat, esti pregatit” proiect a carei tema este, cunoasterea factorilor de risc la dezastre precum si pregatirea pentru interventie in caz de dezastre. Proiectul se adreseaza elevilor din scoli, profesori, ppersoane servicii SVSU primarii, voluntari filaila din judetul Arad.Proiectul se deruleaza pentru 400 persoane, prin expuneri,demonstratii, jocuri interactive.

          Proiectul este coordonat de voluntara filialei Dinu Alexandra , care a fost pregatita pentru a fi formator in domeniu intr-un curs de 3 zile la Bucuresti. In cadrul proiectului se vor distribui manuale Ghid supravietuire in caz de dezastre precum si pentru elevii clasele I-IV Carte de colorat pe aceasta tema. Participantii vor primii diplome pentru aceasta activitate. In cadrul demonstratiilor filiala dispune de 2 kituri materiale care contin un necesar minin [ alimente, apa, lanterna, patura,fluier,pix...} pe care oricine ar trebui sa le aiba pregatite in caz de un dezastru.

          Consideram bine venita ideea informarii profesorilor, elevilor, persoane fizice, voluntari cu cele necesare a fi stiute in caz de un dezastru natural, dezastru care poate aparea oricand si oriunde[inundatii, cutremure, foc, furtuna}.

 

 Director

Cuvineanu Iudita

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite