Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Emisarul lui Trump vine la București. Care este mesajul-cheie al oficialului SUA

Wess Mitchell, adjunctul Secretarului de Stat al SUA, înlocuitorul Victoriei Nuland în poziția de responsabil pentru relația SUA cu 50 de țări din Europa și Eurasia, va fi prezent la București luni, 18 iunie.

Emisarul lui Trump vine la București. Care este mesajul-cheie al oficialului SUA
Comentează 0

Wess Mitchell, cel care a preluat postul Victoriei Nuland, vine în România, luni 18 iunie.

Wess Mitchell, adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, va vizita luni Bucureşti, unde se va întâlni cu oficiali români şi analişti independenţi pentru a discuta teme de securitate regională şi cooperare economică, anunţă Departamentul de Stat.

"Pe 18 iunie (Wess Mitchell - n.r.) se va afla la Bucureşti unde va avea întâlniri cu înalţi oficiali şi cu analişti independenţi pe tema securităţii regionale şi cooperării economice. Va conduce delegaţia SUA la cel de-al şasea reuniune a Dialogului de Parteneriat Strategic SUA - România şi va susţine un discurs la Universitatea Bucureşti", anunţă Departamentul de Stat, într-un comunicat de presă.

Pe 19 iunie, adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa şi Eurasia va vizita Zagreb, unde va avea întrevederi cu oficiali croaţi pentru a discuta evoluţiile din Croaţia şi din regiune, "inclusiv contribuţiile Croaţiei la stabilitatea regională şi la securitatea energetică", potrivit sursei citate.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite