Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eliminarea din sferturi, între dezamăgiri şi analize la FCC ICIM Arad. "Atitudinea jucătoarelor noastre a fost de nerecunoscut"

Dezamăgirea de după eliminarea din drumul spre medalii a FCC ICIM Arad e una dură. La nivelul conducerii exisă multe semne de întrebare, cărora staff-ul condus de Marcel Urban speră să le găsească răspunsuri.

Eliminarea din sferturi, între dezamăgiri şi analize la FCC ICIM Arad.
Comentează 1

„Atitudinea jucătoarelor noastre a fost de nerecunoscut. Dacă am câștigat la un moment dat meci după meci în campionat, s-a datorat atitudinii pozitive, constructive și jocului colectiv. De această dată, s-a întâmplat contrariul. Spre surprinderea mea neplăcută, pot spune că o parte dintre jucătoarele noastre mai importante au intrat pe teren blazate, nemotivate, neconcentrate, parcă cu gândul la vacanță. Ceea ce nu-mi place și nici lor nu ar trebui să le placă și să-și facă autocritica uitându-se în oglindă. Pe mine m-au dezamăgit crunt și, din păcate, și pe publicul spectator ce a venit să sărbătorim o victorie”, a menționat președintele ICIM-ului.

"Am avut două săptămâni bune de pregătire, fetele s-au antrenat bine, dar nu înţeleg ce s-a întâmplat şi de ce s-a jucat prost cu Braşovul. După o analiză bună o să vedem ce şi cum facem în lupta pentru locul 5", a spus şi antrenorul Bogdan Bulj pentru totalbaschet.ro

"Nu ştiu ce e în neregulă cu noi. Sun puţin dezamăgită, dar este problema mea. Mulţumesc fanilor că au venit să ne susţină. Le mulţumesc pentru tot sezonul, poate e ultima şansă să le mulţumesc pentru c sezonul se termină curând", a spus căpitanul Brankica Hadzovic, pentru totalbaschet.ro

foto: Ferenc Kurunczi

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite