Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elevii se întorc la şcoală după vacanţa intersemestrială. Vezi când se dau tezele şi simulările examenelor naţionale

Elevii se întorc luni la şcoală şi se pregătesc de examene. Urmează tezele şi simulările examenelor naţionale. Vacanţa de primăvară este între 19 - 30 aprilie, iar vacanţa de vară este 17 iunie - 10 septembrie.

Elevii se întorc la şcoală după vacanţa intersemestrială. Vezi când se dau tezele şi simulările examenelor naţionale
Comentează 0

Elevii se întorc la şcoală şi se pregătesc de tezele din semestrul II. Ministerul Educaţiei a stabilit ca tezele din semestrul II să se susţină până în 26 mai. Elevii din clasa a VIII-a vor susţine tezele din semestrul al II-lea până în 19 mai, iar cei din clasele terminale de liceu, până pe 5 mai.

Elevii de la şcolile sau din clasele cu predare în limbile minorităţilor naţionale vor avea teze şi la limba şi literatura maternă, indiferent de nivel, filieră, profil, specializare sau calificare profesională, an de studiu şi formă de şcolarizare. De asemenea, elevii din clasele cu predare în regim bilingv sau intensiv a unei limbi străine, indiferent de specializare, vor susţine teză şi la limba străină respectivă.

Vacanţa de primăvară este între 19 - 30 aprilie, iar vacanţa de vară: 17 iunie - 10 septembrie. Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 26 mai 2017, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 9 iunie 2017.

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice organizeaza si in acest an scolar simulari ale examenelor nationale pentru elevii care finalizeaza ciclurile gimnazial si liceal: Evaluarea Nationala pentru elevii clasei a VIII-a si examenul national de Bacalaureat.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite