Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ecouri după succesul de sub Tâmpa. "Avem o atmosferă bună, creştem de la meci la meci şi devenim tot mai bune"

Ecouri după succesul de sub Tâmpa.
Comentează 0

Startul dezamăgitor de sezon al FCC ICIM Arad e şters, uşor-uşor, cu buretele. Asta datorită evoluţiei echipei pregătite de Bogdan Bulj din ultima perioadă, perioadă care a coincis cu 3 uccese la rând în Liga Naţională. Ultima chiar impresionantă, prin natura valorii adversarului, la Braşov.

"A fost o victorie a echipei în primul rând, foarte motivată şi ambițioasă, pregătită foarte bine de antrenorul Bulj. A fost un meci greu dar cu final fericit pentru noi, dându-ne încredere pentru viitor în prisma meciului cu Sfântul Gheorghe,care va avea loc sâmbătă de la ora 18.30, meci la care şi-a anunțat prezenta şi MOŞ CRĂCIUN cu daruri multe pentru copii. Așadar toţi copiii care vor ajunge la sală la meciul cu Sfântul Gheorghe vor primi un dar, mai ales că intrarea va fi liberă, iar celor care vor veni nu le rămâne altceva decât să doneze 1 leu în mingea-urnă care va fi instalată la intrarea în sală, bani care vor fi donați de către echipa noastră FCC ICIM ARAD, Spitalului de Copii Boli Infecțioase, care este renovat în totalitate de către Asociația Cetatea Voluntarilor, condusă de neobosita Anna Maria Nieky Popa. Ne așteptăm la o sală plina", spune preşedintele Marcel Urban.

"La Braşov am jucat foarte bine. Toate fetele au fost concentrare la maxim pe întreaga durată a jocului. O apărare deosebită. Am format un grup care şi-a atins scopul. Avem o atmosferă bună, creştem de la meci la meci şi devenim tot mai bune. Începem să intrăm într-o formă adecvată, ceea ce ne dă încredere pentru jocul următor, cel cu Sf. Gheorghe. Un adversar care nu a pierdut nici un meci până acum. Întotdeauna duelurile dintre Arad şi Sf. Gheorghe au fost spectaculoase, şi acum vom încerca să dăm peste cap toate socotelile. Şi ca să fim puternici aştept o sală plină la meci, cu suporteri care să ne ajute să ne atingem ţelul", spune şi căpitanul Brankica Hadzovic.
...................................................................................................................
5 meciuri într-o săptămână!

De remarcat că în 7 zile FCC ICIM Arad dispută 5 jocuri. După disputa de la Braşov, azi şi mâine, echipa arădeană are o dublă la Satu Mare. Mai întâi în Liga Europei Centrale şi apoi în liga secundă. Apoi vineri e rost de joc, tot în liga secundă, la Cluj. Toate aceste jocuri vor fi abordate cu un lot din care lipsesc multe titulare, menajate pentru disputa de sâmbătă, din Polivalentă, cu campioana Sepsi Sf. Gheorghe.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite