Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

E oficial: Mihalcea e noul tehnician al UTA-ei! În lot au mai venit Grigorie şi Caucă!

E oficial: Mihalcea e noul tehnician al UTA-ei! În lot au mai venit Grigorie şi Caucă!
Comentează 0

Cum s-a anticipat Adrian Mihalcea este noul antrenor al UTA-ei. ”Nu mi-a luat mult să accept oferta, ținând cont de istoria acestui club și mai ales de ceea ce se vrea să se realizeze. Obiectivele noastre sunt comune, întotdeauna mi-am dorit să fiu cel mai bun și am convingerea că în acest an vom atinge performanța, și anume, fără niciun fel de perdea, promovarea”, a subliniat Adrian Mihalcea.

O dată u el, pe lângă fundaşul Ciucă, în alb-roşu se îmbracă experimentatul mijlocaș Ștefan Grigorie și portarul Bogdan Caucă, ambii componenți, sezonul trecut, ai echipei FC Brașov.

Ștefan Grigorie (născut pe 31 ianuarie 1982) vine cu un plus mare de experiență acumulată în cele 368 de meciuri strânse pe prima scenă. Junior la Universitatea Craiova, mijlocașul s-a afirmat și în tricoul primei echipe din Bănie (1998-2002), apoi a trecut la Dinamo București (2002-2006). După un an la Poli Timișoara, a devenit unul dintre oamenii reprezentativi ai Rapidului (2007-2013). O jumătate de sezon a trăit-o în Cipru, la Apollon Limassol, iar în 2014 și 2015 a jucat la FC Brașov. A urmat un campionat la Chiajna, un altul la Iași, pentru ca ultimul campionat să redevină jucătorul Brașovului. În palmaresul său figurează un titlu, trei Cupe ale României și o Supercupă, toate cu Dinamo, plus o Supercupă cu Rapidul. Are 38 de meciuri în Cupele Europene și două selecții în Națională.

Bogdan Caucă s-a născut pe 6 august 1996 și măsoară 1,84m. A făcut junioratul la FC Brașov și, după un rodaj la FC Zagon (Liga III), a fost cooptat în prima echipă a galben-negrilor, acum patru ani.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite