Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

După cinci ani de când PSD a tăiat finanțările la pasaje vine ministrul Cuc să le admire

Mâine se anunță cu surle și trâmbițe sosirea în Arad a ministrului transporturilor Alexandru Răzvan Cuc.

După cinci ani de când PSD a tăiat finanțările la pasaje vine ministrul Cuc să le admire
Comentează 2

Cică vine să inspecteze starea pasajelor de pe centura Aradului. A trebuit să cadă un guvern până parlamentarii PSD arădeni să reușească să aducă un ministru să vadă acest obiectiv, putem spune de interes național. Lucrările la cele două pasajele au fost începute în anul 2011, iar de atunci guvernele PSD au tăiat finanțarea.

Domnul ministru Cuc știa de mult de aceste lucrări având în vedere că a lucrat ca și secretar de stat în Ministerul Transporturilor în Guvernul Ponta.  Cele două șantiere ale CNADR au fost oprite de către PSD în august 2012, în fază foarte avansată de execuție (80% la pasajul peste tronsoanele de cale ferată Arad-Oradea, respectiv Arad-Curtici, și 65% la pasajul peste calea ferată Arad-Bucureşti).

Dar sperăm că vizita ministrului Cuc să nu rămână doar una de făcut imagine PSD-ului sau să ne trezim că după ce pleacă ne ia ceva. Suntem obișnuiți deja cu astfel de practici, după vizita ministrului sănătății în Arad acesta ne-a luat banii pentru aparatul RMN de la Spitalul Județean fără nicio motivare.

Ar mai fi ceva sperăm să nu vină domnul ministru cu antemergător ci să stea și el în cozile care se formează pe centură din cauza nefinalizării acestor pasaje și să discute cu transportatorii.

De promisiuni suntem sătui! Și de filosofi!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite