Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

După ce Gina Pistol a vorbit despre un copil cu Smiley, artistul a spus în cât timp va deveni tătic: „…Am şi eu o familie, să fiu căsătorit”

Gina Pistol şi Smiley se iubesc departe de ochii curioşilor şi, deşi şi-au ţinut relaţia ascunsă timp de cânteva luni, acum nu se mai feresc să vorbească despre viaţa personală. Cei doi au vorbit despre momentul în care vor deveni părinţi, iar astăzi, în cadrul unei emisiuni, cântăreţul a spus în cât timp va apărea primul moştenitor al său.

După ce Gina Pistol a vorbit despre un copil cu Smiley, artistul a spus în cât timp va deveni tătic: „…Am şi eu o familie, să fiu căsătorit”
Comentează 0

În cadrul unui interviu, Smiley a dezvăluit că în maximum 10 ani va veni un copil. Artistul, care trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Gina Pistol, a vorbit şi despre căsătorie, dar nu a dat de înţeles că e cu musai acest aspect, însă un moştenitor, da.

„Hai să îţi spun o replică de agăţat, pe care o ştiu de la un prieten: «Nu vă supăraţi, strada erou Cătălin Măruţă?». (…). Nu am încercat niciodată. Nu, mă, eu nu am curaj, eu sunt chiar foarte timid cu fetele. (…). Da (n.r.: primeşte poze de la femei îmbrăcate în lenjerie intimă). Băi, pe la 16 ani, într-o tabără (n.r. a făcut pentru prima dată). Sper ca peste 10 ani să am şi eu o familie, să fiu căsătorit, măcar să am şi eu un copil.”, a mărturisit Smiley în cadrul emisiunii „La Măruţă”.

Gina Pistol şi Smiley îşi ţin povestea de dragoste la secret, însă frumoasa blondă începe să prindă încredere şi se gândeşte deja la momentul când va deveni mămică. De curând, ea a vorbit și despre ideea de a-l face tătic pe Smiley.

”Nu-mi lipseşte nimic. Am absolut tot ce-mi doresc. Am prieteni foarte buni care mă iubesc, am… familia mi-e OK. Nu-mi lipseşte nimic! Cred că o aşază Dumnezeu aşa cum consideră el, când consideră el. Dacă n-a fost să fie până acum, sunt sigură că n-a fost să fie… Nu-s nebună să zic că nu o să fac şi eu un copil la un moment dat, dar cred că le orânduieşte El cum consideră. Nu, nu lucrez la un copil. Ce vrea Dumnezeu, când o fi să fie, când o vrea Dumnezeu să am un copil, să fie ce o vrea El”, a declarat Gina Pistol.

Sursa: cancan.ro


Scrie un comentariu

trimite